SAADETLİ VEKİLLER SAHADA

Saadet Partili milletvekilleri, Meclis tatili sürecinde sahaya inerek vatandaşların sorunlarını dinliyor.

GENEL 04.01.2024, 15:01 04.01.2024, 15:07
12
SAADETLİ VEKİLLER SAHADA

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), çalışmalarına iki haftalık ara vererek tatile çıkmasıyla Saadet Partisi milletvekilleri, sahaya indi. Seçim bölgelerinden başlayarak saha çalışmalarına başlayan vekiller, vatandaşların yaşadığı sorunları dinleyerek Meclis gündemine taşıyacak. Vekiller aynı zamanda yaklaşan yerel seçimler öncesinde teşkilat toplantılarına da katılarak, aday belirleme süreçlerinde rol alacak.

Aralık ayının ilk haftalarında başlayan yoğun bütçe maratonunun ardından Meclis, çalışmalarına iki haftalık ara verdi. Bu süreyi değerlendirmek isteyen Saadet Partili vekiller, vatandaşların sorunlarını öğrenmek ve yerel seçimlere hazırlanmak için sahaya iniyor.

Saadet Partisi milletvekilleri, Meclis’in verdiği iki haftalık ara sürecinde saha çalışmalarına ağırlık verecek. Vekiller, seçim bölgelerinden başlayarak esnaf ziyaretleri, çarşı ve pazarları gezerek vatandaşların yaşadığı problemleri dinleyecek. Başta ekonomik olmak üzere pek çok alanda partilerinin politikalarını anlatacak olan vekiller, Türkiye Büyük Millet Meclisinde Saadet-Gelecek Grubu’nun gerçekleştirdiği çalışmaları da vatandaşlara yüz yüze anlatacak. Vekiller, vatandaşlardan gelen şikâyet ve talepleri not ederek Meclis kürsüsünden dile getirecek.

YEREL SEÇİMLER İÇİN ADAY BELİRLEME SÜREÇLERİNDE ROL ALACAKLAR

Yerel seçimlere 90 gün gibi kısa bir süre kalırken siyasi partilerde aday belirleme süreçleri tüm hızıyla sürüyor. Aday adaylığı başvurularının değerlendirilmeye başlanacağı Saadet Partisinde milletvekillerinin çalışmaları da önemli görülüyor. Meclis’in tatile girmesiyle birlikte seçim bölgelerinde teşkilat çalışmalarına katılacak olan vekiller, il ve ilçeleri gezerek aday belirleme süreçlerinde kritik rol üstlenecek. Yaptıkları çalışmalarla aday adaylarının profilleri ile il ve ilçelerin analizlerini yapacak olan vekiller, genel merkeze rapor sunacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı