Son Dakika

Abdülkerim Durmaz şampiyonluk sözleri: "Milyonlarca Fenerbahçeli pes etti"

Galatasaray, Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 4'e çıkararak şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde etti.

SPOR 25.04.2024, 12:45
Abdülkerim Durmaz şampiyonluk sözleri:
Vole Plus Youtube kanalında Abdülkerim Durmaz, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu.
Durmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"Eski gazete manşetlerinde olduğu gibi Galatasaray'ın 'Şampi...' olduğunu düşünüyorum. Milyonlarca Fenerbahçeli bu işin bittiğini düşünüyor. Onlar da artık pes ettiler ve destek çok azaldı.

İsmail Kartal'ın maçtan sonraki açıklamalarına şaşırmıyorum. Çünkü hiçbir teknik adam maçtan sonra kendi hatalarından bahsetmez. Taraftarına mecbur umut dağıtmak zorunda. Söylemesi gerekeni söyledi. Her hoca bunu söyler. Ne diyecekti? 'Şampiyonluk yarışından koptuk. Kalan maçlara da yardımcı hoca olacak, istifa ediyorum' mu diyecekti? Sezon sonu zaten gerekenler yapılır. Fatih Terim veya Mustafa Denizli gibi kurt bir hoca Fenerbahçe'nin başında olsa takımını ateşleyebilirdi ama İsmail Kartal o etkiyi taraftarına veremiyor.

Temenni olarak bakarsam Karagümrük evinde Galatasaray'dan puan alabilir. Türkiye Kupası'nda Rams Park'ta oynadıkları maçı 2-0 yendiler. Lig maçında da 1 puanı ofsayttan buldukları golle kaçırdılar. Galatasaray, derbiye kadar belki Karagümrük maçında puan kaybedebilir ama sağlıklı açıdan baktığım zaman bu puan farkı daha da açılacak gibi gözüküyor."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 05 Mayıs 2024
İmsak 04:02
Güneş 05:34
Öğle 12:40
İkindi 16:27
Akşam 19:37
Yatsı 21:02
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı