"AGD Ankara’dan “Gazze’ye destek Siyonizm’e lanet”

İşgalci, Siyonist İsrail’in Gazze’de saldırılarına devam ediyor. Saldırılara tepki gösteren Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Ankara Şubesi, Ankara Hacı Bayram-ı Veli Camii önünde bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

GÜNDEM 26.03.2024, 04:35
1
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Ankara Şubesi tarafından Ankara Hacı Bayram-ı Veli Camii önünde bir basın açıklaması gerçekleştirildi. Basın açıklamasında konuşan AGD, MGV Ankara Şube Başkanı Mustafa Koyuncu, İsrail’in hedefinin sadece Gazze olmadığının altını çizerek, “Bugün İsrail Gazze’de başarılı olduğu takdirde Siyonistlerin yarınki hedefleri Hatay, Diyarbakır, Adıyaman ve daha birçok şehrimiz olacak. Bundan dolayıdır ki; HAMAS sadece Filistin için değil Türkiye için de savaşmaktadır” dedi.
 İşgalci, Siyonist İsrail’in Gazze’de saldırılarına devam ediyor. Saldırılara tepki gösteren Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Ankara Şubesi, Ankara Hacı Bayram-ı Veli Camii önünde bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamada konuşan AGD, MGV Ankara Şube Başkanı Mustafa Koyuncu, 160 gündür saldırıların devam ettiğini ve Ramazan ayı içerisinde Siyonist İsrail’in bu yıl daha insanlıktan uzak terör saldırılarına devam ettiğine dikkat çekti.

Gazze’de 160 gündür en acımasız soykırımlardan birinin gerçekleştirildiğini ifade eden Koyuncu, İsrail’in saldırılarında daha da iğrençleştiğini belirterek, “Gazze’de bulunan Şifa Hastanesine yönelik akıl almaz bir saldırı başlatan işgalciler, hastane içerisindeki çok sayıda kadına tecavüz etti. Yapmış oldukları son insanlık dışı saldırılarla tiynetlerini ortaya koyan Siyonistler, Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ‘İsrail laftan anlamaz, güçten anlar’ sözünün haklılığını da gözler önüne sermiştir. Müslüman kardeşlerimizin karşı karşıya bulunduğu Siyonist düşmanı defalarca konuştuk, defalarca telin ettik, defalarca lanetledik. Ancak görmekteyiz ki artık Siyonist düşman kadar o zalimlere zulmetme cesaretini veren İslam ülkelerinin liderlerini de konuşmamız gerekmektedir” dedi.

İsrail’in hedefinin sadece Gazze olmadığının altını çizen Koyuncu, Siyonist İsrail’in hedefinin daha büyük olduğunun altını çizerek, “Filistin direnişi bugün sadece kendi topraklarını koruma yahut özgürleştirme maksadıyla mücadele vermiyor. Filistinli kardeşlerimiz aynı zamanda Bağdat’ın, Şam’ın, Doğu Türkistan’ın, Diyarbakır’ın ve İstanbul’un selameti için de mücadele ediyor. Bugün bizler çok iyi biliyoruz ki; karşımızda bulunan İsrail adlı terör organizasyonunun hedefi yalnızca Gazze, Kudüs yahut Batı Şeria ile sınırlı değil. Bugün İsrail Gazze’de başarılı olduğu takdirde Siyonistlerin yarınki hedefleri Hatay, Diyarbakır, Adıyaman ve daha birçok şehrimiz olacak. Bundan dolayıdır ki; HAMAS sadece Filistin için değil Türkiye için de savaşmaktadır. Tam da bu noktada siyasi gaflet zincirlerine yeni halkalar ekleyip HAMAS’ı terör örgütü olarak yaftalamaya çalışanlara da en sert tepkiyi göstermek boynumuzun bir borcudur” ifadelerini kullandı.

Aksa Tufanı operasyonunun ardından yaşananların inanan insanların üzerine sorumluluk yüklediğini belirten Koyuncu, birçok insanın İsrail zulmüne karşı mücadele verirken bir kısmının ise bu mücadele de sınıfta kaldığını dile getirerek, “Tarih Gazze’deki soykırıma rağmen İsrail ile ticarete devam edenleri de bu ticaretleri engelleyemeyenleri de ve talihsiz argümanlarla bu ticareti meşru göstermeye çalışanları da yazacaktır” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı