AKP’nin yeni yol haritası belli oldu: Kavala’yı serbest bırak, AB’nin ödevlerine çalış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yurt dışı gezilerinde yanından ayırmadığı Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, AKP'nin yeni yol haritası hakkında tüyolar verdi.

SİYASET 17.04.2024, 12:20
2
AKP’nin yeni yol haritası belli oldu: Kavala’yı serbest bırak, AB’nin ödevlerine çalış
Yerel seçimlerde büyük bir hezimete uğrayan iktidar politika değişikliğine gitmeye hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere iktidar kanadından bir çok isim yerel seçimlerden ders çıkarılması gerektiğini belirtirken AKP’ye yakın yazarlardan Abdulkadir Selvi yeni yol haritası hakkında tüyolar verdi.
Hürriyet gazetesi yazarı Selvi bugünkü “Erdoğan ne mesajlar verecek Değişim başarılacak mı” başlıklı yazısında Osman Kavala’nın, Gezi parkı eylemcilerinin  cezaevinde olmasının Türkiye’ye ve AKP’ye bir yarar sağlamadığını ifade ederken “Artık iklimin değişmesi ve baharın gelmesi gerekiyor.” Diye yazdı.
AKP’nin yeni  dönemde Avrupa Birliği’ne giriş sürecinde verilen ödevlere çalışması gerektiğini vurgulayan Selvi söz konusu yazısında “Yeniden reformcu kimliğine dönmüş bir AK Parti ve Avrupa Birliği hedefine yürüyen bir Türkiye. Görün o zaman ekonomi nasıl coşar.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:08
Güneş 05:38
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:57
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı