Son Dakika

Citroen, yenilikçi tasarımıyla C3 Aircross’u tanıttı! İşte güncel Citroen C3 Aircross fiyat listesi

Citroen, otomobil dünyasına yeni bir soluk getiren C3 Aircross modelini tanıttı. Avrupa pazarına sunulmaya hazırlanan bu B-segment SUV fiyatıyla dikkat çekiyor. İşte güncel Citroen C3 Aircross fiyat listesi

EKONOMİ 30.04.2024, 00:40
Citroen, yenilikçi tasarımıyla C3 Aircross’u tanıttı! İşte güncel Citroen C3 Aircross fiyat listesi
Citroen, otomobil dünyasına yeni bir soluk getiren C3 Aircross modelini tanıttı. Avrupa pazarına sunulmaya hazırlanan bu B-segment SUV, radikal tasarım değişiklikleriyle dikkat çekiyor.
Önceki modeline kıyasla daha sert hatlara ve köşeli bir silüete sahip olan yeni C3 Aircross, 4.39 metre uzunluğa ve geniş bir iç hacme ulaşarak konfor ve tasarımı bir arada sunuyor. Yedi koltuklu seçeneğiyle de aileler için ideal bir tercih olacağı belirtiliyor. Peki Yeni C3 Aircross’un fiyatı ne kadar? İşte yeni aracın tüm özellikleri ve güncel fiyatları.

Citroen’in yenilikçi yaklaşımı, C3 Aircross’un güç aktarım sistemlerinde de kendini gösteriyor. Tamamen elektrikli ve hibrit seçeneklerle gelecek olan yeni model, Avrupa’da üretilen ekonomik güç-aktarma sistemleri sayesinde çevre dostu bir sürüş deneyimi vaat ediyor. Bu sayede Citroen, sürdürülebilirlik ve performansı bir arada sunmayı hedefliyor.
Yeni C3 Aircross, hem sürücülere hem de yolculara üst düzeyde bir konfor ve teknoloji sunmakta. SUV silüeti ve yüksek sürüş pozisyonu ile kabin içi rahatlığı artıran araç, güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi için tasarlandı.
Citroen’in Akıllı Otomobil Platformu’nu temel alan C3 Aircross, segmentinde fark yaratan tasarımı ve yenilikçi özellikleriyle standartları yeniden belirliyor.

Citroen C3 Aircross, rekabetçi fiyat politikasıyla dikkat çekiyor. 2024 model yılı için belirlenen anahtar teslim fiyatları şu şekilde:

Citroen’in yenilenmiş olan C3 Aircross modeli, güçlü tasarımı, geniş iç hacmi ve çevreci seçenekleri ile segmentinde yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. Citroen markasının ileri görüşlü ve yenilikçi yaklaşımını yansıtmakta olan bu model, otomobil severlerin beklentilerini karşılamaya hazır.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Mayıs 2024
İmsak 03:46
Güneş 05:23
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:47
Yatsı 21:17
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı