Ali Koç'tan TFF hakkında iddia: Son derece yadırgadık

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, TFF yöneticilerinin, özellikle alt ligdeki kulüpleri arayarak 'Maddi açıdan destek olacağız' gibi konuşmalar yaptığını öne sürdü.

SPOR 16.04.2024, 21:10
Ali Koç'tan TFF hakkında iddia: Son derece yadırgadık
Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, Kulüpler Birliği Vakfı üyeleri bugün bir araya geldiği toplantının ardından basın açıklaması düzenledi.

TFF'nin seçim tarihi gündemlerinden olduğunu ifade eden Koç, "Ülke futbolunun menfaati için seçimlerin en kısa zamanda yapılmasında hemfikiriz. 18 Temmuz'un uygun olmayacağını düşündüğümüz için haziran ayını önerdik. Diyalogla yapalım, imza ve diyalogla yapalım veya sadece imza ile yapalım gibi düşünceler var. Biz bu değişimin olabildiğince hızlı yapılmasını istiyoruz. Bize gelen bilgi mevcut TFF başkanımızın aday olmayacağına dair. Aday olursa da, bu hakkıdır" dedi.

Ali Koç, seçim tarihinin 18 Temmuz olmasından dolayı hoşnut olmadıkları belirterek, "18 Temmuz'un yeni sezon planlaması açısından uygun olmayacağını düşündüğümüz için TFF seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasını talep ediyoruz. Kulüpler Birliği'nde bu konuda fikir birliği var" şeklinde konuştu.

Son olarak ise ortaya ciddi bir iddiada bulanan Ali Koç, şu sözlerle tamamladı:

"Bir konuda rahatsız olan kulüplerimiz var. TFF yöneticilerinin, özellikle alt ligdeki kulüpleri arayarak 'Maddi açıdan destek olacağız' gibi konuşmalar yapmasını son derece yadırgıyoruz. Doğru olan da bu arkadaşın istifa etmesidir."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:10
Güneş 05:40
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:56
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı