Trabzonspor'a müthiş 10 numara! 23 yaşında Avusturyalı

Önümüzdeki sezon şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor transfer bombalarını art arda patlatıyor. Daha önce 3 transferi bitiren bordo mavili takım 4. transferi için çalışmalara başladı. İşte Trabzonspor'un on numara bölgesine transfer etmek istediği 23 yaşındaki müthiş Avusturyalı yıldız.

SPOR 29.04.2024, 13:40
1
Trabzonspor'a müthiş 10 numara! 23 yaşında Avusturyalı
Süper Lig'de son 3 haftaya girilirken şampiyonluk yarışının yanı sıra kümede kalma yarışı ve Avrupa kupalarına katılım yarışı devam ediyor.
Bu sezon hedeflerinin çok uzağında kalan Trabzonspor, son haftalardaki galibiyetleriyle 3. sırayı sağlama aldı. Bordo mavililer Ziraat Türkiye Kupası'nda da yoluna devam ederken sezonu 3. sırada bitirmeyi ve Türkiye Kupası'nı kaldırmayı hedefliyor.
Önümüzdeki sezon çok daha iddialı bir şekilde zirveye oynamak isteyen Trabzon ekibi, transfer çalışmalarına erken başladı.
Bordo mavili takım daha önce  Borna Barisic, Denis Drăguş ve son olarak John Lundstarm ile anlaşarak elini çabuk tutmuştu. 
Abdullah Avcı'nın verdiği listeye göre transfer çalışmalarına hızlı başlayan Trabzonspor on numara bölgesi için uzun süredir bir oyuncu arıyordu.
TRT Spor'un haberine göre, 4. transferi için kolları sıvayan bordo mavili ekip, Muhammed Cham transferi için Clermont ile görüşmelere başladı.
10 numara bölgesinde görev alan 23 yaşındaki Avusturyalı futbolcu, son dönemdeki performansıyla dikkat çekiyor.
Muhammed Cham, bu sezon 31 lig maçında 7 gol, 4 asistle oynarken, Transfermarkt verilerine göre piyasa değerini son 2 yılda 6 katına çıkardı.
Clermont ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Muhammed Cham'ın güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 16 Mayıs 2024
İmsak 03:48
Güneş 05:24
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:47
Yatsı 21:16
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı