“Ankara’ya yakışan bir fuar alanı yok!”

Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cafer Güneş, Ankara’nın uluslararası bir fuar alanı olmamasına tepki göstererek, “Ankara’ya uluslararası standartlarda bir fuar merkezi kazandıracağız” dedi.

SİYASET 30.03.2024, 04:35
2
“Ankara’ya yakışan bir fuar alanı yok!”
Seçimlere sayılı gün kalırken, tüm Türkiye’de adaylar sahada çalışmalarını hızlandırdı. Seçim çalışmalarına devam eden Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cafer Güneş, Ankara’nın uluslararası bir fuar alanı olmamasına tepki göstererek, “Ankara’ya uluslararası standartlarda bir fuar merkezi kazandıracağız” dedi.

Ankara’nın uluslararası nitelikte bir fuar alanı olmamasına tepki gösteren Güneş, Ankara’da önemli merkezlerin bulunduğunun da altını çizerek, “Ortadoğu’nun en büyük mobilya üreticisi olan Siteler mobilya sanayisinin, OSTİM sanayisinin fuar merkezi yok. Tarım, eğitim, inşaat, enerji, ağır makine ve teknoloji gibi birçok sektöre hizmet edecek başkente yakışır bir fuar alanımız maalesef yok. AKM’de açık havada yapılan fuarlar sadece yazın sıcak günlerde yapılabiliyor. Kış aylarında ise özel sektöre ait alanlarda fuar kiraları çok yüksek. Bu da sektör temsilcilerine cazip gelmemektedir” diye konuştu

Ankara’nın sadece bir bürokrasi kenti olmaması gerektiğini vurgulayan Güneş, Milli Görüş belediyeciliği ile yönetilirken birçok alanda başkent haline getirileceğini belirterek, “Biz Ankara’yı tarımın başkenti yapacağız, sanayinin başkenti yapacağız, eğitimin başkenti yapacağız. Sanayinin başkenti olacak bir şehir için fuar alanları olmazsa olmazdır. Uluslararası statüde yapılacak olan bir fuar alanı ile dünyanın gözü Ankara’da olacak” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:10
Güneş 05:40
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:56
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı