Son Dakika

Arda Güler'e Ancelotti'den ilk 11 sürprizi! Milli yıldız kritik maçta sahada olacak!

Sezon başında yaşadığı sakatlıkların da etkisiyle Real Madrid'de çok az bir süre alan Arda Güler'e hocası Carlo Ancelotti'den müjde geldi. Real Madrid'in Manchester City ile oynadığı Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı maçta yedek kulübesinde oturan Arda Güler'e Carlo Ancelotti'den ilk 11 sözü geldi. İşte Arda Güler'in ilk 11 de çıkacağı maç.

SPOR 11.04.2024, 17:45
Arda Güler'e Ancelotti'den ilk 11 sürprizi! Milli yıldız kritik maçta sahada olacak!
Türk futbolunun süper yıldızı Arda Güler, bu sezon Real Madrid'de üst üste sakatlıklar yaşarken istediği süreleri de alamadı.
Son olarak UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Real Madrid, İngiliz devi Manchester City'yi sahasında ağırladı. Eflatun beyazlılar  bu maçtan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.
Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e 20 milyon euroya transfer olan Arda Güler, Manchester City ile oyanan maçta yedek kulübesinde yer aldı. 19 yaşındaki on numara, mücadeleyi yedek kulübesinde tamamladı.
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçta evinde rakibiyle yenişemeyen Real Madrid, rövanş maçına 17 Nisan'da Etihad Stadyumu'nda çıakcak. "Erken final" olarak adlandırılan bu eşleşmenin ikinci maçı saat 22.00'de oynanacak. Türk futbolunun 'altın çocuğu' olarak gösterilen Arda Güler'in maça yine yedek kulübesinde başlaması bekleniyor.
Dünya devi Real Madrid'e sezon başında çok büyük umutlarla transfer olan ve imza törenine başkan Florentino Perez'in dekatıldığı Arda Güler, birçok yıldızın bulunduğu kadroda şu ana kadar ilk 11'e girmekte zorlandı. 19 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon tüm kulvarlarda sadece 98 dakika forma giyebildi.
Arda Güler, bu sezon sadece İspanya Kral Kupas'nda oynanan Arandina maçında ilk 11'de çıktı. Genellikle karşılaşmaların son bölümlerinde oyuna giren Arda Güler,  Real Madrid'in 6 Ocak'ta Kral Kupası'nda ile oynadığı ve 3-1 kazandığı mücadeleye ilk 11'de başlamıştı.
Maçlarda çok az süre alan Arda Güler, yeteri kadar şans bulamadığı için kendini gösteremedi. Ancak yıldız futbolcunun idmanlarda kadife ayağını konuşturduğu ve gerek Carlo Ancelotti'nin gerekse takım arkadaşlarının kendisinden etkilendiği aktarılıyor.
Teknik direktör Carlo Ancelotti'nin antrenmanlarda bir pozisyondan sonra Arda Güler ve Luka Modric ile ilgili konuştuğu aktarıldı. Organize ataktan memnun kalan İtalyan teknik adamın antrenmanı durdurup, "Bu çocuklar kadro kurmamı zorlaştırıyorlar" dediği aktarıldı.
 Arda Güler, maçlarda Carlo Ancelotti'den daha fazla süre beklerken genç futbolcunun son dönemdeki fiziksel gelişimi de dikkat çekti. Yıldız futbolcunun 8 kilo aldığı iddia edildi. Genç yeteneğin sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarda bu fiziksel değişimi fark edenler büyük bir şaşkınlık yaşadı.
Arda Güler'in fotoğraflarını gören Real Madrid Başkanı Florentino Perez, yıldız futbolcunun özel antrenörü olan Antonio Pintus'la telefonda görüştü. Başkan Perez, Arda ile ilgili antrenörden gelişimi ile ilgili detaylı bilgi aldı.
Real Madrid'i çok yakından takip eden İspanyol haber sitesi Defensa Central'de yer alan habere göre eflatun beyazlıların teknik ekibi, Manchester City maçının ardından Arda Güler için olumlu ifadeler kullandı.
Real Madrid teknik ekibi, genç yıldız Arda Güler'e Şampiyonlar Ligi'nde oynanan bazı büyük maçlarda ilerleyen zamanlarda anahtar oyuncu haline gelebileceğini iletti. Diğer yandan teknik direktör Carlo Ancelotti'nin de Arda için bir sürprizi olduğu iddia edildi.
Haberin detayında; Arda Güler'in,13 Nisan Cumartesi günü saat 19.30'da oynanacak Mallorca - Real Madrid maçına ilk 11'de başlayacağı bildirildi. Hem Carlo Ancelotti hem de teknik ekibin bunun için Arda'ya söz verdiği iddia edildi.
Milli yıldızımız Arda Güler, eğer ligde oynanacak Mallorca maçına ilk 11'de başlarsa tarihe geçmiş olacak. Temmuz ayında Los Blancos'a imza atan yıldız futbolcu, böylelikle bir La Liga maçına 9 ay sonra ilk kez 11'de başlamış olacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:10
Güneş 05:40
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:56
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı