Bakan Yerlikaya duyurdu: "Kırmızı bültenle aranan 2 kişi yakalandı"

İstanbul'da kırmızın bülten ile aranan iki yabancı uyruklu şahıs yakalandı. Haberi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

ASAYİŞ 29.03.2024, 08:20
1
Bakan Yerlikaya duyurdu:
İstanbul'da nokta operasyonu.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İnterpol kırmızı bülteniyle "yasa dışı örgüt faaliyetleri ve kaçakçılık" suçundan uluslararası seviyede aranan Talgat Baisaov ve "dolandırıcılık" suçundan aranan Maxat Rakhishov'un İstanbul'da düzenlenen "Mahzen-23" operasyonuyla yakalandığını duyurdu..
Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye'yi mesken haline getiren uluslararası organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine yönelik operasyonların devam edeceği mesajını verdi.
Bakan Yerlikaya, "Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen 'Mahzen-23' operasyonuyla İstanbul'da yakalanan ve haklarında kırmızı bültenle yakalama kaydı bulunan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov, ülkelerine geri gönderilmek üzere Geri Gönderme Merkezine teslim edildi." ifadesini kullandı.
Operasyonu gerçekleştiren polisleri tebrik eden Yerlikaya'nın paylaşımında, yakalama anlarına ilişkin görüntülere de yer verildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı