Son Dakika

Beşiktaş'ın istediği Abdulkerim'e Konyaspor yol verdi!

Beşiktaş'ın istediği Abdulkerim Bardakçı'ya Konyaspor, yol verdi.

SPOR 19.06.2022, 15:45
18
Beşiktaş'ın istediği Abdulkerim'e Konyaspor yol verdi!
Spor yorumcusu Haldun Domaç Futbol Plus YouTube kanalında Beşiktaş'ın transfer gündemine değindi. Beşiktaş'ın Henry Onyekuru ve Abdulkerim Bardakçı ile transfer görüşmelerinde bulunmasından sonra Beşiktaş taraftarının aklında oluşan "Bu oyuncular bizim sistemimize uyar mı?" sorusuna Domaç, "3’lü savunmanın en önemli kısımları arkadaki 3 oyuncu ve ortadaki kenar oyuncular. Kalan oyuncular 4’lü savunmada kullanıldığı gibi kullanılır. Bu yüzden Onyekuru’nun bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum. 3’lü savunma, Vida’yı yok etti, Welinton’u var etti. Belki Abdulkerim Bardakçı transferine bu yüzden bu kadar yoğunlaşılmıştır." diye cevap verdi.
Beşiktaş'ın Abdulkerim Bardakçı transferi için şartları zorladığını belirten Domaç, ancak verilen rakamın Konyaspor'u memnun edecek seviyede olmadığını söyledi.
"Abdulkerim’in haricinde Konyaspor’un 2 stoperi var. Eğer Abdulkerim giderse 2, gitmezse 1 stoper alacak. Konyaspor yetkilileri, Abdulkerim ile konuştu ve uygun şartlar oluşması durumunda oyuncunun satışına izin verecek." açıklamasında bulunan Domaç, "Kesin satılacak diye bir şey yok aslında. Konyaspor “Satmasak da olur. Zaten Avrupa’da oynayacağız.” diyorlar. Konyaspor, takas formülüne pek yanaşmıyor. Beşiktaş, Salih Uçan’ı öneriyor. Konyaspor Salih’in maaşının aynısını veremez." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 04:07
Güneş 05:37
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:34
Yatsı 20:59
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı