Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy'a 50 milyon Euro! Dünya devi gözünü kararttı

Beşiktaş'ta kötü geçen sezonun tek kazanımı olan ve kısa sürede parlayan Semih Kılıçsoy'a sezon teklifler yağacak. Sezon sonu Beşiktaş'ın kapısını çalacak birçok takımın içinden en öne çıkanı 50 milyon Euro'yu gözden çıkaran dünya devi. İşte detaylar...

SPOR 15.04.2024, 15:15
1
Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy'a 50 milyon Euro! Dünya devi gözünü kararttı
Bu sezon hedeflerinden uzak kalan Beşiktaş'ta sezonun en büyük kazanımı olarak görülen Semih Kılıçsoy'un talipleri her geçen gün artıyor.
Genç futbolcu kabus gibi geçen sezonda kadroda kendisine yer bularak yıldızını parlattı.
18 yaşındaki hücumcu bu sezon Beşiktaş formasıyla ligde 19 maça çıkarken 10 gol 2 asistlik skor katkısı verdi.
Bundan birkaç hafta önce Beşiktaş basın sözcüsü Feyyaz Uçar'ın "Onu elimizde tutmaz çok zor" dediği Semih Kılıçsoy için sezon sonunda bir ayrılık yaşanabilir.
Avrupa'nın birçok dev kulübünün Semih'i takip ettiği ve teklif yapmak için sezon sonun beklediği belirtildi.  
Fransız dünya yıldızı Kylian Mbappe'nin Sezon sonunda Real Madrid'e transferine kesin gözüyle bakılırken Fransız devi Paris Saint Germain (PSG), onun yerini genç ve gelecek vadeden bir isimle kapatmak için arayışlarını sürdürüyor.
PSG yönetiminin, Beşiktaş'ın süper yıldız adayı için devasa bir bütçe ayırmaya hazır oduğu ve, Semih Kılıçsoy'un Euro 2024 performansı sonrası Beşiktaş'ın kapısını çalacağı öğrenildi.
Siyah beyazlıların, Semih için belirlediği bonservis bedelinin ise 50 milyon Euro olduğu ancak bu rakamın bile Avrupalı kulüpler tarafından makul bulunacağı iddia edildi. Başkan Hasan Arat'ın PSG'nin başkanı Nasser Al-Khelaifi ile yakın ilişkileri dolayısıyla bu transfer 50 milyon Euro karşılığında bitebilir.
Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, 15 Ağustos 2005 tarihinde İstanbul'da doğdu. Profesyonel futbol kariyerine altyapısından yetiştiği Beşiktaş'ta başladı.
U-19 Milli Takımımız'da 6 maçta 5 gol kaydeden Semih Kılıçsoy, 13 maça çıktığı U-17 Milli Takımımız'da rakip fileleri 9 kez rakip fileleri havalandırdı. U-14 Milli Takımımız'da 2 maçta 2 gol kaydeden Semih Kılıçsoy, U-15 Milli Takımımız'da 6 maça 5 gol sığdırdı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:10
Güneş 05:40
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:56
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı