Fakıbaba’nın istifasında perde arkası! İşte bardağı taşıran son damla

Ahmet Eşref Fakıbaba bugün AK Parti'den ve milletvekilliği görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın istifasında bardağı taşıran son damlanın ne olduğu ortaya çıktı.

GÜNDEM 20.10.2022, 18:50
12
Fakıbaba’nın istifasında perde arkası! İşte bardağı taşıran son damla
2017-2018 yılları arasında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak AK Parti’de görev yapan Ahmet Eşref Fakıbaba bugün yaptığı bir açıklamayla hem partiden hem de milletvekilliği görevinden istifa ettiği duyurmuştu. Fakıbaba’nın uzun bir süredir AK Parti’ye yönelik eleştirilerde bulunduğu biliniyordu. Ahmet Eşref Fakıbaba bugün partiden ve milletvekilliği istifasında bardağı taşıran son damlanın Erdoğan’ın son sözlerinin olduğu ortaya çıktı.

Millî Gazete muhabiri Muhammed Vefa, Fakıbaba’nın istifasıyla ilgili çarpıcı bir bilgiyi sosyal medya platformu Twitter hesabından paylaştı. Vefa, “Ahmet Eşref Fakıbaba uzun süredir parti içinde eleştirilerini dile getiriyordu. Hatta geçtiğimiz yıl tekrar istifa noktasına gelmişti ancak ikna edilmişti. Erdoğan’ın Kürtleri kastederek “PKK'lılar 5-10 çocuk doğuruyor.” demesi Fakıbaba için bardağı taşıran son damla oldu.” dedi.
Fakıbaba istifa etmişti! AKP’de istifa dilekçesi oyunu deşifre oldu

AK Parti’ye katılan Ergenekon mağduru İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’nin rozetini dün grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından takılmıştı. Çelebi ve eşinin çocuk sayısını az bulan Erdoğan, milletvekiline kürsüden nasihat vermişti. Erdoğan, “Olmaz ya bu işin kariyeri, çocuk da olmalı. Sayıları artırmak lazım. Allah’tan isteyelim. Devam. Çocuk çok önemli. Bak PKK’nın beş tane on tane on beş tane.” ifadelerini kullanmıştı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı