Galatasaray Pendikspor'u ağırlıyor: Maç saat kaçta ve hangi kanalda? İşte Galatasaray'ın muhtemel 11'i

Galatasaray bugün Süper Lig'de çok kritik bir maça çıkacak. Pendikspor ile sahasında karşılaşacak olan sarı kırmızılılar kazanması halinde puanını 90 yapacak. Peki Galatasaray - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Galatasaray - Pendikspor maçının detayları…

SPOR 21.04.2024, 13:25
2
Galatasaray Pendikspor'u ağırlıyor: Maç saat kaçta ve hangi kanalda? İşte Galatasaray'ın muhtemel 11'i
Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi tam gaz devam ederken son haftalara girildikçe heyecan doruklara yükseliyor.
Şampiyonluk yolundaki tek rakibi olan Fenerbahçe'nin Sivasspor deplasmanına çıkacağı haftada RAMS Park'ta Pendikspor'u ağırlayacak Galatasaray, bu maçtan kayıpsız ayrılmak istiyor.
Okan Buruk'un öğrencileri, ligde 32 karşılaşmada elde ettiği 87 puanla Fenerbahçe'nin 2 puan önünde zirvede bulunuyor.  
Galatasaray ile Pendikspor arasında oynanacak maçta düdük çalacak isim Direnç Tonusluoğlu olurken genç hakemin yardımcılıklarını ise İbrahim Çağlar Uyarcan ve Aleks Taşçıoğlu yapacak.

Sarı kırmızılı takım kendi sahasında oynadığı son 33 maçta mağlup olmazken bu maçlarda 31 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Okan Buruk'un ekibi Süper Lig'de bu sezon  oynadığı maçlarda 73 gol atarken kalesinde ise sadece 20 gol gördü. Galatasaray, Pendikspor karşısında kazanması durumunda 90 puana ulaşacak bitime 5 hafta kala büyük bir avantaja sahip olacak.
Peki Süper Lig'de oynanacak ve şampiyonluk yarışına direkt etki edecek olan Galatasaray - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Galatasaray - Pendikspor maçının detayları…

Trendyol Süper Lig’de haftanın en önemli mücadelelerinden birisi olan Galatasaray - Pendikspor maçının detayları belli oldu.
Galatasaray - Pendikspor karşılaşması bugün (21 Nisan Pazar)  saat 19:00’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.
Rams Park’ta oynanacak maç öncesinde Galatasaray 28 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayarak 87 puan topladı. Sarı-kırmızılılar, haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde lider girdi.

Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış, Mertens, Ziyech, Icardi

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:41
İkindi 16:27
Akşam 19:36
Yatsı 21:01
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı