Galatasaray Süper Kupa'yı ne zaman kaldıracak? İşte o maç

7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanan Süper Kupa finalinde Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesinin ardından maçı hükmen 3-0 kazanan Galatasaray kupayı kaldıracağı günü bekliyor. Peki Galatasaray Süper Kupa'yı ne zaman kaldıracak? İşte o maç

SPOR 11.04.2024, 12:30
1
Galatasaray Süper Kupa'yı ne zaman kaldıracak? İşte o maç
Avrupa 'nın önde gelen liglerinde sezonun sonuna doğru gelinirken şampiyonluk ve kümede kalma mücadelesi devam ediyor. Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve lider konumda bulunan Galatasaray'ın, 7 Nisan'da oynanan ve Fenerbahçe'nin sahadan çekildiği Süper Kupa karşılaşmasının ardından kupayı ne zaman kaldıracağı merak ediliyordu.
Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Sarı lacivertlilerin 3-0 hükmen mağlup sayılmasını bekleyen Galatasaray Süper Kupayı kaldırmak için hazırlıklarına devam ediyor.
Pazartesi günü Alanyaspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma ile lige dönecek olan sarı-kırmızılılar, 21 Nisan Pazar günü sahasında çıkacağı Pendikspor müsabakası öncesinde kupayı kaldırmak istiyor. 
PFDK'nın kararını açıklamasının ardından konuyla ilgili TFF ile görüşme yapılacak. Onay çıkması halinde Aslan, RAMS Park'ta düzenlenecek özel etkinliklerle taraftarının önünde Süper Kupa şampiyonluğunu kutlayacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:10
Güneş 05:40
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:56
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı