Galatasaray'a 1.91'lik dev ön libero! Bundesliga'ya damga vurdu

Süper Lig'de şampiyonluğa adım adım yaklaşan Galatasaray'da transfer çalışmaları başladı. Buna göre sarı kırmızılı takım Almanya Bundesliga'ya damga vuran gurbetçi oyuncu ile anlaştı. İşte detaylar.

SPOR 09.05.2024, 12:50
2
Galatasaray'a 1.91'lik dev ön libero! Bundesliga'ya damga vurdu
Süper Lig'de geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da şampiyonluğa oynayan ve avantajlı konumda bulunan Galatasaray'da gençleşme hamleleri yapılıyor.
Sarı kırmızılı takım, şimdiden transfer çalışmalarına başladı. Okan Buruk'un ekibi, son dönemlerde Almanya'da forma giymiş veya alt yapı eğitimini Almanya'da almış oyuncuları transfer ederken bu politika başarılı oldu.
Kariyerinde Almanya'da forma giymiş ve giymekte olan Kerem Demirbay, Derrick Köhn, Kaan Ayhan ve Eyüp Aydın gibi oyuncular transfer edilirken birçok isimden üst düzey performans alındı.
Sarı kırmızılı kurmaylar Okan Buruk önderliğinde bu politikaya devam ederken yeni arayışlara da şimdiden başladı.
Haber Global'in haberine göre Galatasaray, Stuttgart  forması giyen Atakan Karazor ile prensip anlaşmasına vardı. Sarı kırmızılılar oyuncunun kulübü ile  ile bonservis pazarlıkları sürüyor.
Stutgart'da forma giyen 27 yaşındaki ön libero bu sezon takımının başarısında önemli rol oynadı. Karazor Bundesliga'da Stutgart formasıyla bu sezon 31 maça çıkarken, yaptığı 3 asistle takımına katkı sağladı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Mayıs 2024
İmsak 03:42
Güneş 05:20
Öğle 12:40
İkindi 16:30
Akşam 19:51
Yatsı 21:22
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı