Galatasaraylı Ndombele antrenmanda şov yaptı! İşte yeteneklerini sergilediği o anlar

Futbola verilen milli arada Antalya'da kampa giren Galatasaray'da Ndombele yaptığı kıvrak hareketleri ve kullandığı penaltılarla dikkat çekti. Antrenmanlarda takımın neşe kaynağı olan Fransız orta saha zaman zaman da hocası Okan Buruk'u şaşırttı. İşte Galatasaray'da Tanguy Ndombele'nin Antalya kampı performansı.

SPOR 29.03.2024, 15:45
2
Galatasaraylı Ndombele antrenmanda şov yaptı! İşte yeteneklerini sergilediği o anlar
Avrupa'nın önde gelen liglerinde milli mesaiden dolayı futbola ara verilirken bugünle birlikte lig maçları oynanmaya devam edecek. 
EURO 2024 öncesi verilen milli arayı fırsat bilen Galatasaray Antalya'da kampa girdi. Sarı kırmızılılar burada gerçekleştirdiği antrenmanlarla hem fiziksel hem de psikolojik olarak kendini hazır tuttu.
Okan Buruk yönetiminde keyifli olduğu görülen antrenmanlarda oyuncular antrenmanlarda mini şovlar gerçekleştirirken bunlarda en dikkat çekeni Tanguy Ndombele'ye aitti.
Sarı kırmızılılara sezon başında Premier Lig ekibi Tottenham'dan katılan Ndombele, beklentilerin çok uzağında bir performans sergiledi.
Fransız orta saha Galatasaray ile  ligde 18 maça çıkarken sadece 1 asiste imza atabildi. Ndombele Şampiyonlar Ligi'nde 4, Avrupa Ligi'nde 1 maça çıkarken Türkiye Kupası'nda ise 2 karşılaşamada boy gösterdi.
Antalya kampında takımın neşe kaynağı olan Ndombele yaptığı kıvrak hareketleri ve kullandığı penaltılarla dikkat çekti:
İşte Antalya kampında Ndombele:
kaç kez izledim çözemedim nasıl yaptın onu? pic.twitter.com/O8lGdpQssR
— RED Wall (@reddwall) March 28, 2024

?Ndombele topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderiyor?❤️Biraz kendine gelse varya Ligin en iyi orta sahası olur Ama Nerdeeee?❤️?? pic.twitter.com/uvUVQGlfZL
— ?“?????’???”? (@hafiz_kelam) March 28, 2024

kaç kez izledim çözemedim nasıl yaptın onu? pic.twitter.com/O8lGdpQssR — RED Wall (@reddwall) March 28, 2024
?Ndombele topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderiyor?❤️Biraz kendine gelse varya Ligin en iyi orta sahası olur Ama Nerdeeee?❤️?? pic.twitter.com/uvUVQGlfZL — ?“?????’???”? (@hafiz_kelam) March 28, 2024

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı