Galatasaraylı Nelsson'a astronomik bonservis! Avrupa devine gidiyor

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'la birlikte iyi performans sergileyen Victor Nelsson, için ayrılık iddiaları gelmeye devam ediyor. İşte Nelsson'la ilgilenen ve serbest kalma bedeli olan 25 milyon euroyu ödemeyi kabul eden Avrupa devi.

SPOR 26.03.2024, 10:00
1
Galatasaraylı Nelsson'a astronomik bonservis! Avrupa devine gidiyor
Avrupa'da liglere verilen arada hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da büyük bir gelişme yaşanıyor. Buna göre gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam eden sarı kırmızılı takımda bir ayrılık gerçekleşebilir. Galatasaray'a 2021-22 sezonunun başında Danimarka ekibi Kopenhag'tan 7 milyon euro karşılığında transfer olan Victor Nelsson, gösterdiği performansla Avrupa'nın dev ekiplerinin dikkatini. 
Başarılı stoperin daha önce Sevilla'ya transferi son anda gerçekleşmezken bu oyuncu üzerinde moral bozukluğu oluşturmuştu. O süreçte performansı da düşen Nelsson, yedek kulübesine hapsolmuştu. Çalışarak formasını tekrar geri kazanan Nelsson için Napoli iddiaları son dönemlerde sıklıkla dillendirilmeye başlandı.
Başarılı savunmacı için İtalyan ekibinin ara transfer döneminde de nabız yokladığı belirtilirken, asıl hamlenin sezon sonunda yapılacağı belirtildi.
Sabah'ta yer alan  haberine göre Napoli, Nelsson'u ikna etmesi durumunda oyuncunun 25 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödeyip transferi gerçekleştirecek.
Galatasaray'la şampiyonluk yarışında başarılı bir performans gösteren Nelsson, bu sezon 38 maça çıkarken 2776 dakika süre aldı. Danimarkalı savunmacı ayrıca 2 kez de ağları sarsmayı başardı
25 yaşındaki stoperin Galatasaray ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı