İlber Ortaylı sevenlerini korkuttu! Uçakta rahatsızlandı! Son durumu nasıl?

İlber Ortaylı, Türk Hava Yolları'nın İzmir-İstanbul uçuşu öncesi rahatsızlanırken sevenlerini korkuttu. Ortaylı'nın ilk müdahale gerçekleştirilirken son durumu belli oldu.

GÜNDEM 24.04.2024, 11:05
1
İlber Ortaylı sevenlerini korkuttu! Uçakta rahatsızlandı! Son durumu nasıl?
Türk tarihçi ve yazar İlber Ortaylı, uçakta rahatsızlandı.
Buna göre Türk Hava Yolları'nın (THY) İzmir -İstanbul seferini gerçekleştiren TK2337 sefer sayılı TC-LJF kuyruk tescilli Boeing tipi yolcu uçağı, kalkış için yapılan kontrollerin tamamlanmasıyla birlikte 21.45 sıralarında kapıdan ayrıldı.

Türk tarihçi ve yazar İlber Ortaylı da uçaktaki yolcular arasında yer alırken kalkıştan hemen önce rahatsızlandı. Yaşanan bu durum üzerine kabin ekibi harekete geçti ve pilot kalkışı iptal ederken kapıya dönme kararı aldı.
Ardından İlber Ortaylı'ya doktor tarafından yapılan ilk müdahalede ciddi bir bulguya rastlanmadı. Ortaylı'nın rahatsızlığının sebebinin tansiyon problemi olduğu öğrenildi . Yapılan son kontrollerde ise Ortaylı'nın uçuşa engel bir durumunun olmadığının anlaşılması üzerine uçağın kaptan pilotu kalkışı gerçekleştirdi.

Son olarak İlber Ortaylı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken HY'nin İzmir-İstanbul seferi gecikmeli olarak gerçekleşti. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 06 Mayıs 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:40
İkindi 16:27
Akşam 19:39
Yatsı 21:05
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı