İrfan Can Eğribayat: Bir Fenerbahçe düşmanlığı var, anlayamıyoruz

Fenerbahçe, Giresunspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır yara aldı. Maç sonunda İrfan Can Eğribayat karşılaşmada yaşananlar nedeniyle Giresunspor'a sitem etti.

SPOR 07.05.2023, 23:35
1
İrfan Can Eğribayat: Bir Fenerbahçe düşmanlığı var, anlayamıyoruz
Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe 1-0 öne geçtiği maçta Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı. Sarı lacivertliler puanını 68 yaptı ve ligin bitimine 5 hafta kala 1 maç fazlasıyla Galatasaray ile arasındaki puan farkını 2'ye indirdi.
Maçın ardından Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat beIN SPORTS'a konuştu. 25 yaşındaki file bekçisi Karadeniz ekibine sitem etti.
"Maç sonunda yaşananları herkes gördü. Gerçekten çok üzüldük, böyle bir şey yok. Biz, onları İstanbul'da çok güzel karşılıyoruz. Saçma müzikler açtılar. Bu Fenerbahçe düşmanlığı neden var bilmiyoruz. Her rakip, bize düşman oluyor. Kaleci Ferhat abi çok severim kendisini ama bu kadar zamana oynanmaz. Alper aynı şekilde. Topun önüne atıyor kendini, bir şeyler yapıyor. Bunlar dışarıdan çok iğrenç gözüküyor. Biz camia olarak bu yapılanların hiçbirini unutmayacağız. Bundan sonra biz de buna göre davranacağız. Hiçbir şey bitmedi. 3 maçımız var. Rakibimiz de puan kaybedecektir. Bugün burada yapılanlardan sonra, Türk futbolunun neden gelişmediğini görmüş olduk. Herkeste bir Fenerbahçe düşmanlığı var. Bunu bir türlü anlamıyoruz. Bütün saldırılar bize. İnşallah bir daha Giresun'dan geçmeyiz."
Karşılaşmada Fenerbahçe'nin golünü atan Michy Batshuayi ise maç sonunda, "Bizler açısından üzücü bir netice. Beklemediğimiz bir netice ama bugün burada olanlar, insanların bize yaptığı saygısızlık kabul edilebilir şeyler değil. Herkesin bu noktada dikkat etmesi gerekiyor." dedi.
Maça yedek başlayan ve 75'te Batshuayi yerine oyuna giren Joao Pedro, "Rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Şimdi dinlenmeli ve kafa olarak toparlanmalıyız." dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı