İsrail'le ticareti kesin!

Gazze’de insanlık dışı soykırımlarına aralıksız devam eden Siyonistler, hem İslâm âleminin gafletinden hem de ticareti sürdüren ülkelerin aymazlığından cesaret alıyor.

GÜNDEM 27.03.2024, 04:35
1
İsrail'le ticareti kesin!
Kamuoyunun tüm rahatsızlığına ve uyarılarına rağmen işgalci İsrail’le ticareti kesmeyen ve bunun gerekçesini de açıklayamayan siyasi iktidar, miting meydanlarında “İsrail’e lanet” ederken, fiiliyatta hiçbir adım atmıyor. Gazzeli Müslümanlar, Ramazan’ı en acı şekilde geçirmek zorunda kalırken, bu zulme dur demenin ilk adımı “ticareti kesmek”ten geçiyor.
Gazze’de insanlık dışı soykırımlarına aralıksız devam eden Siyonistler, hem İslâm âleminin gafletinden hem de ticareti sürdüren ülkelerin aymazlığından cesaret alıyor. Kamuoyunun tüm rahatsızlığına ve uyarılarına rağmen işgalci İsrail’le ticareti kesmeyen ve bunun gerekçesini de açıklayamayan siyasi iktidar, miting meydanlarında “İsrail’e lanet” ederken, fiiliyatta hiçbir adım atmıyor. Gazzeli Müslümanlar, Ramazan’ı en acı şekilde geçirmek zorunda kalırken, bu zulme dur demenin ilk adımı “ticareti kesmek”ten geçiyor.

2023 yılı Ocak ayında işgalci İsrail’e yapılan ihracat toplamı 484,2 milyon dolar iken, bu senenin Ocak ayında ihracat tutarı biraz gerilese bile 349,6 milyon dolar oldu.

TÜİK’in açıkladığı dış ticaret verilerine göre, Gazze’de süren soykırıma rağmen Ocak ayında da Türkiye’den İsrail’e barut ve patlayıcı maddeler, ateş alıcı maddeler, mühimmat, silah ve parçaları ihracatı sürdü.
Siyonistlere ayrıca demir-çelik, çimento gibi kalemlerde de satış yapıldı. Bu durumu haklı olarak protesto eden vatandaşlar ise beklenmedik karşılıklar gördü. İktidar partisinin seçim mitinglerinde “İsrail’le ticareti kesin” protestosunda bulunanların pankartları indirildi, protestoyu gerçekleştirenler de gözaltına alındı. Seçim için sahaya inen pek çok bakan da, gittikleri yerlerde vatandaşın reaksiyonuyla karşılaşırken, çoğunlukla karşılık dahi veremediler.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı