Karamollaoğlu'ndan Hasan Kılıç Hoca Efendi için taziye mesajı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç Hoca Efendi'nin rahmeti rahmana kavuşmasıyla ilgili taziye mesajı yayımladı.

GÜNDEM 22.04.2024, 20:40
3
Karamollaoğlu'ndan Hasan Kılıç Hoca Efendi için taziye mesajı
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç Hoca Efendinin vefat etmesi ilgili taziye mesajı yayımladı.
Sosyal medya hesabından başsağlığı mesajında Karamollaoğlu, şu ifadeleri kullandı:

Ülkemizin manevi önderlerinden Mahmut Ustaosmanoğlu Hazretlerinin halefi, tasavvuf ve ilim ehli Hasan Kılıç Hocaefendinin vefatını derin bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum.Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, talebelerine ve muhibbanına sabr-ı cemil niyaz ediyorum.Mekânı…
— Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) April 22, 2024

"Ülkemizin manevi önderlerinden Mahmut Ustaosmanoğlu Hazretlerinin halefi, tasavvuf ve ilim ehli Hasan Kılıç Hocaefendinin vefatını derin bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, talebelerine ve muhibbanına sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Mekânı cennet, makamı âlî olsun."
Ülkemizin manevi önderlerinden Mahmut Ustaosmanoğlu Hazretlerinin halefi, tasavvuf ve ilim ehli Hasan Kılıç Hocaefendinin vefatını derin bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum.Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, talebelerine ve muhibbanına sabr-ı cemil niyaz ediyorum.Mekânı… pushfn('ads'); — Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) April 22, 2024

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:41
İkindi 16:27
Akşam 19:36
Yatsı 21:01
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı