Son Dakika

İYİ Parti'den küfreden AK Partili Mehmet Sekmen'e protesto

İYİ Parti Erzurum teşkilatları, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar'a küfretmesine tepki olarak belediye önüne siyah çelenk bıraktı.

SİYASET 14.09.2021, 18:00
23
İYİ Parti'den küfreden AK Partili Mehmet Sekmen'e protesto
İYİ Partili Melih Kırkpınar, geçen pazar günü Erzurum'un yerel televizyonu ERK Haber TV'de bir programa katılarak vatandaşın sorunlarını dile getirmiş, programı izleyen AK Partili Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yayına telefonla bağlanarak küfretmişti. Sekmen, olayın ardından sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, ettiği küfür için, "Muhatabıma yönelik değildi" demişti.

İYİ Parti’nin Erzurum il ve ilçe teşkilatları bugün, Büyükşehir Belediyesi önüne siyah çelenk bırakıp basın açıklaması yaptı.
İYİ Partili Ömür Dadaş, "İl başkanımız kendisine edilen hakaretlere rağmen beyefendiliğini bozmamış ve ne kadar vakur bir insan olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. İl başkanımıza yapılan küfür ve aşağılayıcı nitelikler taşıyan cümlelere karşı, Sayın Mehmet Sekmen'in takındığı tavrın tam aksine siyasi bir dil kullanarak hakkımızı hukuk yoluyla aramak için suç duyurusunda bulunmaktayız. Sayın Sekmen, zannetmesin ki fark edilmedi ya da önemsenmedi. Bu çirkin olayın peşini bırakmayacağımızı belirtmek isteriz." dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 04:07
Güneş 05:37
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:34
Yatsı 20:59
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı