İzmir’de Saadet’in kadın adayları dikkat çekiyor

İzmir’in 4 ilçesini kadın adaylara emanet eden Saadet Partisi; Kemalpaşa’da Gamze Yıldız, Gaziemir’de Hanife Bozdağ, Seferihisar’da Zehra Çakar ve Bayındır’da Fatma Dündar ile 31 Mart’a hazırlanıyor.

SİYASET 28.03.2024, 04:35
İzmir’de Saadet’in kadın adayları dikkat çekiyor
Saadet Partisi İzmir’de 4 ilçeyi kadın adaylara emanet etti. 1 aydır seçimler için İzmir’de ses getiren Saadet Partili kadın adaylar 31 Mart’ta Millî Görüş belediyeciliğinin gelmesi için mücadele ediyor. Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci de Ankara’dan gelerek partisinin kadın adayına destek oldu. Gamze Yıldız’ın çalışma programına katılan Ekinci, sahada seçmenin Yıldız’a büyük ilgi gösterdiğine şahit olduğunu söyledi.
 Saadet Partisi Kemalpaşa Belediye başkan adayı Avukat Gamze Yıldız, “Kemalpaşa’da CHP’nin yapamadığı aksiyonu Saadet Partisi yaptı, kadın aday çıkardı. Kadın adaya cesaret edemeyenler, 1 Nisan’da pişman olacaklar” dedi.  Bu yola niçin Saadet Partisi ile çıktığını açıklayan Yıldız, “Temiz siyasetin yerinin Millî Görüş belediyeciliği ve Saadet Partisi olduğuna şahit oldum. Siyaseten duyduğumuz kirli hiçbir şey Saadet Partisi’nde yok, bundan emin olsunlar. En başarılı belediyeciliğinin bu kadrolarla hayat bulduğunu gördüm” ifadelerini kullandı.
Kemalpaşa’yı yıldız gibi parlatmak istediğini belirten Saadet adayı Yıldız ise “Sıkışan, daralan, yorulan Kemalpaşa’ya yeni bir soluk, yeni bir vizyon katmak arzusu ve heyecanı ile aday oldum. Kemalpaşa’ya iz bırakmak en büyük hedefimizdir. Bu hedefe dürüst, şeffaf, vizyonu olan, ilkeli, tertemiz, liyakatli çalışmalarla ulaşacağız. Bu yolda adam kayırma, koltuk kapma, rant sağlama, rüşvet ve kirli pazarlıkların asla olmayacağı vurgusunu yaparak Kemalpaşa halkının umudunu yeşerterek yürüyeceğiz” değerlendirmelerinde bulundu.
Haber: Emine ÖZÜDOĞRU KAVUŞAN / İzmir

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı