Karayollarında son durum ne oldu? İşte 6 Mayıs için bilmeniz gerekenler

6 Mayıs 2024 Pazartesi günü itibarıyla karayollarında son durum belli oldu. İşte 6 mayıs kara yollarında son durumlar...

AİLE 06.05.2024, 08:30
2
Karayollarında son durum ne oldu? İşte 6 Mayıs için bilmeniz gerekenler
6 Mayıs 2024 Pazartesi günü itibarıyla karayollarındaki son durum açıklandı.
Buna göre, karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.
Yetkililer tarafından trafik kazalarında can kayıplarını ve yaralanmaları önlemek için sürücülere dikkatli sürüş çağrısı yapılıyor. Hız limitlerine uymak ve trafik işaret levhalarına dikkat etmek hayati önem taşıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Kınalı-Gümüşova kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yürütülüyor. Çalışmalar nedeniyle bu kesimde 22.00-06.00 saatlerinde şerit daraltması yapılacak ve ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.
Aydın-Denizli Otoyolu'nun 19-22. kilometrelerinde yürütülen çalışma sebebiyle Aydın-Denizli istikametinde emniyet şeridi ve sağ şerit trafiğe kapatılırken, ulaşım diğer şeritlerden sürdürülüyor.
Ankara-Niğde Otoyolu'nun Emirler Kavşağı bağlantı yolu 1-2. kilometrelerindeki bakım-onarım çalışmaları dolayısıyla her iki istikamette sağ şeritler trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden kontrollü gerçekleştiriliyor.
Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun 0-74. kilometrelerindeki peyzaj, temizlik ve bakım çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor.
Tarsus-Adana Otoyolu bağlantı yolunun 6-7. kilometrelerindeki (Yenice Kavşağı mevkisi) Çukurova Bölgesel Havalimanı bağlantı yolu yapım çalışması sebebiyle ulaşım kontrollü devam ediyor.
Fethiye-Seydikemer-Kaş yolunun 20-39. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü sürdürülüyor.
Kütahya-Eskişehir yolunun 42. kilometresindeki üstgeçit onarım çalışmaları nedeniyle ulaşıma, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.
Karabük-Kastamonu yolunun 9-11. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.
Muğla-Denizli yolunun 13-20. kilometrelerindeki üstyapı yenileme çalışmaları dolayısıyla ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.
Mesudiye-Sivas yolunun 50-53. kilometrelerindeki heyelan nedeniyle, ulaşım Mesudiye istikametinde tek şeritten sağlanıyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Mayıs 2024
İmsak 03:43
Güneş 05:21
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:50
Yatsı 21:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı