Kenan Yıldız'ın tuttuğu takım ifşa oldu: Çocukluk fotoğrafları çıktı

Avrupa'nın önde gelen liglerinde sona doğru yaklaşılırken milli mesai başladı. Bu doğrultuda A Milli Takım'ımız Macaristan ile hazırlık maçında karşılaştı ve 1-0 mağlup oldu. Bu maçta Can Uzun ilk kez Milli Takım'da forma giydi. Gurbetçi futbolcu Kenan Yıldız ve

SPOR 23.03.2024, 16:15
4
Kenan Yıldız'ın tuttuğu takım ifşa oldu: Çocukluk fotoğrafları çıktı
Liglerde sezon sonunda doğru yaklaşılırken gerek şampiyonluk yarışı gerekse kümede kalma mücadelesi nefes kesiyor. Geçtiğimiz günlerde bu heyecana bir ara verilirken milli mesai başladı. Birçok ekip yazın Almanya'da düzenlenecek olan 2024 Avrupa Şampiyonası'na (EURO 2024) hazırlık kapsamında dostluk karşılaşmaları düzenliyor. 
Vincezo Montella önderliğindeki A Milli Takım'ımız da daha önce açıklanan programda Macaristan ve Avusturya ile karşılaşacağını duyurdu. Bu doğrultuda ilk maçını oynayan Ay Yıldız'lılar, Macaristan ile Budapeşte'de karşılaşırken Dominik Szoboszlai'nin penaltı golüyle 1-0 mağlup oldu.
Milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanan Can Uzun ilk kez  Ay Yıldız'lı formayı giyerken bir başka gurbetçi futbolcu Kenan Yıldız da iyi bir performans sergiledi. 
Bu iki oyuncunun çocukluk fotoğrafları sosyal medyada gündem olurken tuttuğu takım dikkat çekti.
İşte Kenan Yıldız'ın çocukluk yıllarına ait fotoğrafı ve tuttuğu takım:
Kenan Yıldız'ın diğer fotoğrafları:

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı