Kerem Aktürkoğlu'ndan Gazze paylaşımı: "Allah'ım sen yardım eyle!"

İsrail'in Gazze'ye yönelik başlattığı zulme bir kez daha tepki gösteren Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duruma dikkat çekti. İşte Kerem Aktürkoğlu'nun Gazze paylaşımı.

SPOR 25.03.2024, 10:15
1
Kerem Aktürkoğlu'ndan Gazze paylaşımı:
İşgalci İsrail'in 7 Ekim 2023'ten beri Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği saldırılarda binlerce Filistinli vatandaş hayatını kaybederken bu durum tüm dünyada büyük tepkilere yol açmaya devam ediyor.
Spor dünyasından birçok sporcu bu zulme karşı susmazken Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, saldırıların başladığı günden beri İsrail'e ve yapılan bu katliama tepki gösteren sporcular arasında yer alıyor. 
Son olarak sosyal medya hesabından İsrail'in saldırısı altındaki Gazze ile ilgili bir paylaşım yapan Kerem Aktürkoğlu şu ifadeleri kullandı:
"İnsanlık bu zulme, tecavüze, teröre dur demek için neyi bekliyor? İnsan hakları, can, mal ve ırz dokunulmazlığı sadece dünyanın bir kısmı için mi geçerli? Allah'ım biz kulların bu alçaklığı durdurabilmekte aciz kaldık. Sen yardım eyle!"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı