Son Dakika

Küçük Mustafa’dan “Filistin’deki Çocuklar” vurgusu

Tüm Türkiye’de törenler ile kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, Anadolu Gençlik Derneği'nin (AGD) Genel Başkanlık koltuğu önemli bir değişime tanıklık etti. AGD Genel Başkanı Salih Turhan'ın yerine Küçük Mustafa geçti. Küçük Mustafa, bayramın sadece kutlamakla değil, dünyadaki ve Filistin’deki mazlum çocukların sesi olmakla anlamlanacağını dile getirdi.

GÜNDEM 25.04.2024, 04:35
Küçük Mustafa’dan “Filistin’deki Çocuklar” vurgusu
Tüm Türkiye’de törenler ile kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, Anadolu Gençlik Derneği'nin (AGD) Genel Başkanlık koltuğu da küçük Mustafa’ya geçti. Küçük Mustafa yaptığı açıklamada Filistin mesajı verirken, yaptığı açıklamada, “Biz bayram yaparken Filistin'deki çocuklar bombalanıyor. Onların kurtulması için çalışmalar yapmak isterim” dedi.

AGD tarafından tüm Türkiye’de gerçekleştirilen Kaşif gruplarına ilişkin de açıklamalarda bulunan küçük Mustafa, “Kaşif gruplarımız için daha çok orman kampı planlayalım. Okuma gruplarımız için yeni kitap listeleri oluşturalım. İzci gruplarımız için sadece yurt içinde değil yurt dışında da kamplar düzenleyelim. Dünyada mazlum çocuk kalmasın. Dünyanın her yerinde sevgi ve kardeşlik hakim olsun" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 04 Mayıs 2024
İmsak 04:02
Güneş 05:34
Öğle 12:40
İkindi 16:27
Akşam 19:37
Yatsı 21:02
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı