Milyonlarca kişinin beklediği Arda Güler müjdesi geldi! Ancelotti resmen açıkladı

Real Madrid ile Barcelona arasında oynana El Clasico nefes keserken milli futbolcu Arda Güler bu maçta forma giymedi. Teknik direktör Carlo Ancelotti, Barcelona maçının ardından açıklamalarda bulundu. Ancelotti, Arda Güler ile ilgili milyonlarca kişinin beklediği müjdeyi verdi. İşte detaylar...

SPOR 22.04.2024, 10:20
5
Milyonlarca kişinin beklediği Arda Güler müjdesi geldi! Ancelotti resmen açıkladı
Futbolseverler La Liga'nın 32. haftasında muhteşem bir mücadeleye tanıklık etti. Dünyanın en büyük derbilerinden biri olan El Clasico'da Real Madrid ile Barcelona karşı karşıya geldi.

Karşılaşmada iki kez geriye düşen Real madrid, uzatma dakikalarında bulduğu golle bu dev maçı 3-2 kazandı.

Eflatun beyazlıların teknik direktörü Carlo Ancelotti, kazanılan Barcelona zaferinin ardından konuştu.

Tecrübeli teknik adam, kazanılan maça dair değerlendirmede bulunurken, "Maçın en iyi kısmı son dakikalardı (Gülerek). Jude Bellingham'ın golündeki kutlama muhteşemdi. Oyuncularımla gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı. 

Carlo Ancelotti, son dakikalarda gelen Bellingham'ın golüne dair yorum yaparken "Son bölümde Jude Bellingham'ın golüne dikkat çekmek isterim! Enerjimizin son damlasıyla gol atmayı başardık, unutulmaz bir haftaydı" diye konuştu.

Ancelotti, Arda Güler sorusuna da cevap vererek "Arda Güler kısa süre içerisinde oynayacağımız maçlarda süreler alacak" şeklinde konuştu. 

"Arda Güler takımla birlikte sevinmedi" şeklinde gelen soruyu cevaplayan Ancelotti, "Görmedim. Her şeyi sakince değerlendirmeliyiz" cevabını verdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 04 Mayıs 2024
İmsak 04:02
Güneş 05:34
Öğle 12:40
İkindi 16:27
Akşam 19:37
Yatsı 21:02
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı