Oldukça popüler olan Opel Astra'ya zam geldi mi? İşte Opel Astra fiyat listesi güncel

Sıfır kilometre otomobil almayı düşünenler için popüler olan Opel Astra'ya zam geldi mi? İşte Opel Astra güncel fiyat listesi...

GÜNDEM 26.04.2024, 04:25
Oldukça popüler olan Opel Astra'ya zam geldi mi? İşte Opel Astra fiyat listesi güncel
Sıfır kilometre otomobil almayı düşünenler için en çok merak edilen konulardan biri de fiyatlar. Özellikle son dönemdeki zamlar ve ÖTV muafiyeti sınırlamaları, birçok kişiyi tereddütte bırakıyor.
Bu haberimizde, Opel Astra için güncel fiyat listesini ve ÖTV muafiyeti durumunu inceleyeceğiz. İşte tüm detaylar.

Opel Astra, son dönemde geçirdiği kapsamlı yenileme ile modern ve şık bir tasarıma kavuştu. İç tasarımı ve teknik özellikleri de gözden geçirilen Astra, yeni nesil sürücülere konforlu ve keyifli bir sürüş deneyimi vadediyor.
Astra'nın kendine özgü hafif alaşım jantları, dinamik görsel çekiciliğiyle benzersizliğini vurgular. Astra'nın tasarımı kadar sürüşü de cesur, sportif ve sade tarzı nedeniyle heyecan vericidir. Enerji tasarruflu LED aydınlatma, cesur ve karmaşık olmayan Alman tasarımının ideal tamamlayıcısıdır.


Astra, keskin hatları, gereksiz unsurlardan arındırılmış çizgileri ve Opel Visor sayesinde başka hiçbir şeye benzemeyen cesur bir tasarıma sahiptir. Opel Astra'nın Nisan 2024 fiyat listesi şöyle:

Türkiye'de sıfır kilometre otomobillerde ÖTV muafiyeti için 1.591.200 TL'lik bir sınırlama getirildi. Bu sınırlamayı göz önünde bulundurduğumuzda, Opel Astra'nın GS ve Ultimate donanımlarının ÖTV muafiyeti ile satın alınabilmesi mümkün değil.
Ancak, Edition donanımı 1.564.900 TL fiyat etiketi ile ÖTV muafiyeti kapsamına giriyor. Bu sayede, yaklaşık yüzde 40'lık bir indirimden faydalanarak Opel Astra'yı daha uygun fiyata satın alabilirsiniz.
Opel Astra, modern tasarımı, gelişmiş özellikleri ve ÖTV muafiyeti seçeneği ile cazip bir seçenek olarak öne çıkıyor. Özellikle Edition donanımını tercih ederek ÖTV muafiyetinden faydalanmak, fiyat açısından önemli bir avantaj sağlayabilir.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 05 Mayıs 2024
İmsak 04:01
Güneş 05:33
Öğle 12:40
İkindi 16:27
Akşam 19:38
Yatsı 21:04
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı