Otobüs biletleri tükendi! Seçim ve bayram dolasıyla ek sefer geliyor

Tüm Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, tarafından yapılan açıklamaya göre, yerel seçim ve Ramazan Bayramı öncesinde yaşanan hareketlilikten dolayı ek seferler geldi.

GÜNDEM 29.03.2024, 14:50
Otobüs biletleri tükendi! Seçim ve bayram dolasıyla ek sefer geliyor
Yerel seçim  ve bayram tatiline çıkacak vatandaşlar için kötü haber geldi. Tüm otobüs biletleri tükenmeye başladı. 
Tüm Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Yıldırım tarafından yapılan açıklamaya göre, Yerel seçim ve bayram öncesi otobüs firmalarında hareketlilik yaşanacağını belirtilirken. Yıldırım, yolculuklarında otobüs kullanacaklara üzen haberi verdi. Yerel seçim ve Ramazan Bayramı öncesinde otobüs biletlerinin tükenmesi nedeniyle ek olarak yüzde 20 ek sefer açıldı.

Yıldırım, birçok vatandaşın Yerel seçim ve bayram tatilin birleştirebildiğini ve bu yüzden otobüs firmalarında hareketliliklerin yaşandığını vurguladı.

"Önümüzdeki haftanın yarısından itibaren otobüs seferlerinde Ramazan Bayramı tatili yoğunluğu yaşanacak. Normal seferlerde biletler tükendi. Ramazan Bayramı tatili nedeniyle otobüslere ek seferler düzenlendi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bu konuda bir düzenleme yaptı. Turizm araçlarının da yolcu taşımada kullanılması için geçici bir düzenlemeyi hayata geçirdi. Düzenleme Ramazan Bayramı boyunca geçerli olacak."
Ülke genelinde şu an günde ortalama 11 bin otobüs seferi düzenlendiğini dile getiren Yıldırım, "Ramazan Bayramı tatili süresince düzenlenecek ek seferlerle günde yaklaşık 15 bin otobüs yolcu taşıyacak. Ek seferler daha çok Ramazan Bayramı öncesinde ve sonrasındaki 3 gün yoğunlaşacak. Bu sürede yaklaşık 6,5 milyon kişinin otobüslerle seyahat etmesini bekliyoruz."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı