Otomobil devi Ford Kuga, Focus ve Puma'da fırsat! İşte Ford Focus, Kuga ve Ford Puma fiyat listesi

Otomobil devi Ford Kuga, Focus ve Puma'da fırsat başlattı. Pek çok avantajıyla Ford'a sahip olmak için daha önce hiç olmadığı kadar uygun bir zaman.. İşte Nisan 2024 ayı için Ford Focus, Kuga ve Ford Puma fiyat listesi...

EKONOMİ 26.04.2024, 19:45
2
Otomobil devi Ford Kuga, Focus ve Puma'da fırsat! İşte Ford Focus, Kuga ve Ford Puma fiyat listesi
Otomobil dünyasının öncü markalarından Ford, Nisan 2024 için yeni kampanyalarını duyurdu. Sıfır araç alımlarında cazip indirimler ve takas fırsatları sunan Ford, her bütçeye ve ihtiyaca uygun modelleriyle dikkat çekiyor.
Ford’un geniş ürün yelpazesi içinde yer alan Focus, Kuga, Courier, Puma ve Mustang Mach-E modelleri için özel fiyatlar ve kampanyalar müşterileri bekliyor.

Ford Focus, hem performansı hem de tasarımıyla göz dolduruyor. LED farlar, entegre sis lambaları ve Co-Pilot 360 gibi yenilikçi teknolojilerle donatılan Focus, sürüş deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Üç farklı model seçeneği ile her zevke hitap eden Focus; Active, Titanium ve ST-Line versiyonlarıyla farklı kullanım ihtiyaçlarına cevap veriyor. Focus’un güncel fiyatlar ise şöyle:

Ford Kuga, SUV severlerin beklentilerini aşan özellikleriyle öne çıkıyor. Çarpıcı tasarımı, yüksek verimlilik sunan motor seçenekleri ve ergonomik iç dizaynı ile Kuga, aktif yaşam tarzına uyum sağlayan yapısıyla dikkat çeker.

Ford Puma, akıllı tasarımı ve mühendislik harikası motoruyla, yakıt verimliliğinde ve hızlanmada önemli iyileştirmeler sunuyor. SUV stili ve enerjik sürüşüyle öne çıkan Puma, geniş bagaj hacmiyle de günlük ihtiyaçlara pratik çözümler getiriyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 07 Mayıs 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:40
İkindi 16:27
Akşam 19:40
Yatsı 21:06
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı