Renault yeni Captur’u tanıttı! İşte yeni Captur’un özellikleri...

Dijital lansmanla tüm dünyaya tanıtılan Yeni Captur, çok yönlülük, çift renkli gövde ve cömert iç mekân gibi özelliklerini korurken, yeni ileri teknoloji donanımları ile de dikkat çekiyor.

GÜNDEM 12.04.2024, 17:25
2
Renault yeni Captur’u tanıttı! İşte yeni Captur’un özellikleri...
Renault, otomotiv dünyasına yön veren modellerinden biri olan Captur’un yeni neslini görkemli bir dijital lansmanla tanıttı.
Yaklaşık on yıl önce otomobil severlerle buluşan ve dünya genelinde iki milyon adet satış rakamına ulaşan Captur, şimdi yenilenmiş tasarımı ve gelişmiş teknolojisiyle yine gündemde. İşte yeni Captur’un özellikleri.

MAİS A.Ş. Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, yeni Captur’un tanıtımında heyecanını gizleyemedi. Çağdaş, yeni Captur’un beş farklı motor seçeneği ile sunulacağını ifade etti.
Türkiye’de OYAK desteği ile başlatılmış olan elektrifikasyon devriminin yeni bir aşamasını temsil eden Captur, E-Tech full hybrid ve içten yanmalı motor seçenekleri ile bu yılın üçüncü çeyreğinde otomobil tutkunları ile bir araya gelecek.

Yeni Captur, Esprit Alpine donanım seviyesi ve Rafale Grisi rengiyle premium bir görünüm sergiliyor. Araç, aerodinamiği artıran ve motor soğutmasına katkı sağlayan hava girişleriyle dikkat çekiyor.
İç tasarımda ise OpenR Link bilgi-eğlence sistemi ve 10,25 inçlik yeni gösterge ekranları modern bir hava katıyor. Yeni döşemeler ve Esprit Alpine donanım seviyesinin sportif detayları, sürüş deneyimini zenginleştiriyor.

Yeni Captur, MULTI-SENSE ayarları, dijital gösterge paneli ve LED ortam aydınlatmasıyla kişiselleştirilebilir bir deneyim sunuyor. 145 HP gücündeki E-Tech full hybrid motoru, yakıt verimliliği ve düşük CO2 emisyonuyla çevreci bir performans vaat ediyor.
Extended Grip özelliğiyle her türlü yol koşulunda mükemmel bir sürüş keyfi sunan Captur, şehir içinde tam elektrikli bir otomobil kadar sessiz bir sürüş tecrübesi yaşatıyor.
Yeni Renault Captur, sadece tasarımı ve teknolojisiyle değil, aynı zamanda çevreci yaklaşımıyla da otomobil dünyasında fark yaratmaya devam ediyor. Bu yenilikçi araç, yakın zamanda yollarda olacak ve otomobil severlerin beğenisine sunulacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:08
Güneş 05:38
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:57
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı