Sadettin Saran'dan canlı yayında açıklama! Ankara ile aramız açık

Fenerbahçe'de yeni dönemde başkanlık için adaylığını açıklayan Sadettin Saran katıldığı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SPOR 24.04.2024, 08:35
3
Sadettin Saran'dan canlı yayında açıklama! Ankara ile aramız açık
Saran Holding’in sahibi olan ve  Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran katıldığı canlı yayında Gazeteci Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtladı.

“Ali Koç’a müthiş bir karalama kampanyası vardı” diyen Saran, “Ona yapılan karalama kampanyası, bugün Ankara ile aramızın açık olmasının sebeplerindendir, başlangıcıdır. Gerçi ona 5 senedir yapılıyor, bana 20 senedir yapılıyor. Ben adayım diye ortaya çıktığımdan beri yapılıyor. Biliyorsunuz FETÖ projesi dediler sayın başkana, Ankara'ya mektuplar yazıldı. Ankara ile ilişkiler kötü başladı. İçimizdekiler yüzünden. Bu süreç iyi yönetilmedi. Onun düzeltilmesi lazım. Düzeltilmeyecek şeyler değil" ifadelerini kullandı.
Işık’ın “Ali Bey aday olursa onun yönetimine girer misiniz?” sorusuna yanıt veren Saran, "Girmem. Her yiğidin farklı yoğurt yiyişi var. Ben Ali Bey'in iyi bir insan olduğunu düşünüyorum. Tarzlarımız çok ayrı. Kendisine de söyledim. Biz geçinemeyiz. Kötü anlamda söylemiyorum. Çok farklıyız. Ama ona çok iyi, çok başarılı olacak, iyi Fenerbahçeli insanlar tavsiye edeceğim. Geriye dönüp baktığımda olur da kazanamazsam, aday olamazsam iyi Fenerbahçeliler kazandırdım Fenerbahçe'ye” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 06 Mayıs 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:40
İkindi 16:27
Akşam 19:39
Yatsı 21:05
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı