TFF'de bildiri depremi! Birçok kulübün haberi yok

Türkiye Futbol Federasyonu'nda yapılacak seçim yaklaşıyor. Tartışmalar devam ederken Kulüpler Birliği'nin TFF'ye haziran ayında seçim yapılmasına ilişkin yayınladığı açıklama Riva'da deprem etkisi yarattı. İşte detaylar.

SPOR 23.04.2024, 10:45
2
TFF'de bildiri depremi! Birçok kulübün haberi yok
Süper Lig'de sezonun yavaş yavaş sona ermesiyle birlikte Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) yapılacak seçim de yaklaşıyor. Mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin göreve devam edip etmeyeceği merak edilirken Büyükekşi, adaylığı hakkında kesin bir açıklama yapmadı.
Edinilen bilgiye göre Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bugün Kulüpler Birliği temsilcisi olarak TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile saat 16.00'da Riva'da bir özel bir görüşme gerçekleştirecek.
Dursun Özbek'le Mehmet Büyükekşi arasında yapılacak olan toplantının ana gündemi, bazı kulüplerin talebi üzerine TFF'nin belirlediği 18 Temmuz seçim tarihini haziran ayının başına almak olacak.
TFF'nin, mevcut seçim tarihini 18 Temmuz'dan 8 Temmuz'a çekmeyi düşündüğü ancak 2024 Avrupa Şampiyonası nedeniyle haziran ayına sıcak bakmadığı bilgisi edinildi.
Kulüpler Birliği'nin son açıklaması sonrası Riva'da soğuk rüzgarlar esiyor.

Bildiriye dair sadece Kasımpaşa ve Adana Demirspor'un bilgilendirildiği anlaşıldı. Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç'un bildirinin yayınlanması talimatını verdiği belirtildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 04 Mayıs 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:41
İkindi 16:27
Akşam 19:36
Yatsı 21:01
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı