Toyota bu fiyatlara ilk kez indi! Toyota Yaris Mart ayı güncel fiyat listesi

Toyota fiyatları Mart ayı sona ermeden büyük bir sürprize imza attı. İşte Toyota Yaris Mart ayı güncel fiyat listesi.

GÜNDEM 30.03.2024, 04:55
2
Toyota bu fiyatlara ilk kez indi! Toyota Yaris Mart ayı güncel fiyat listesi
Türkiye'de tutulan araç modellerinden olan Toyota Yaris'te indirim yaşandı. Küçük sınıfın ikonik modellerinden biri olan Toyota Yaris, uygun fiyat seçenekleriyle tüketicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.
Küçük sınıf hatchback modelleri arasında en çok tercih edilenlerden biri de Toyota Yaris'tir. Segmentinin ikonik otomobillerinden biri olan Yaris, şık tasarımına uygun fiyatını da ekliyor. İç mekanda kullanılan kaliteli malzemeler aracın konforunu arttıran önemli bir detaydır. Arabanın en kötü özelliği şüphesiz bagaj hacmidir.
Çünkü Yaris, kullanıcılarına yalnızca 286 litre yükleme alanı sunuyor. Bu yükleme alanı Toyota Yaris'in kendi segmentindeki rakiplerine göre oldukça dar. Toyota Yaris, temel donanım seviyesinde 1,5 litrelik benzinli motorla geliyor. Bu motora eşlik eden şanzıman türü şaşırtıcı derecede tam otomatiktir. Çünkü Yaris'in rakipleri genel olarak giriş paketinde manuel şanzımanla kullanıcılara sunuluyor.
Yani Yaris'in en temel paketinde bile tam otomatik şanzımanla satılıyor olması onun için ciddi bir avantaj. Toyota Yaris bu motor ve şanzımanla şaşırtıcı performans seviyelerine ulaşıyor. Ayrıca araç ekonomik yakıt değerleriyle şehir içinde rahat hareket etmenize olanak sağlıyor. Uygun fiyat seçenekleriyle Toyota yetkili satıcılarında sahiplerini bekleyen modelin donanım seçeneklerini ve güncel fiyatlarını aşağıda bulabilirsiniz.
İşte Toyota Yaris Mart ayı güncel fiyat listesi:
Fiyatı: 1.066.000 TL
Fiyatı: 1.136.500 TL
Fiyatı: 1.157.500 TL
Fiyatı: 1.208.500 TL

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:10
Güneş 05:40
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:56
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı