Uyuşturucu operasyonunda çatışma çıktı: 1 kişi yaralandı

İstanbul Arnavutköy'de zehir tacirleri ile emniyet güçleri arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 kişi yaralandı. Konu ile ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

ASAYİŞ 26.03.2024, 14:30
Uyuşturucu operasyonunda çatışma çıktı: 1 kişi yaralandı
Emniyet güçlerinin zehir tacirlerine yönelik operasyonları aralıksız sürüyor. 
'NARKOÇELİK-8' operasyonu kapsamında İstanbul Arnavutköy'de önceden belirlenen adrese düzenlenen baskında çatışma çıktı.
Zanlıların ateş açması üzerine polis ekipleri hızla karşılık verdi. Çatışmada 1 kişi yaralanırken, 5 şüpheli ise kıskıvrak yakalandı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. 
Yerlikaya açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Uyuşturucu Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde bir adrese düzenlenen NARKOÇELİK-8 operasyonunda polis ekiplerimize ateş açılması sonucu çatışma çıkmış, Kahraman polisimiz çatışmada 1'i yaralı olmak üzere 5 şüpheliyi yakalamıştır.
Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Milletimizin destek ve dualarıyla zehir tacirlerine hayatı zehredeceğiz. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı