Son Dakika

2024 KIA Sportage incelemesi: Fiyattan yakıta, bagajdan motora...

Bol hacmi ve teknolojik donanımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran KIA Sportage incelemesinde 2024 fiyatları, yakıt tüketimi ve diğer özelliklerini bulabilirsiniz.

GÜNDEM 01.05.2024, 02:00
1
2024 KIA Sportage incelemesi: Fiyattan yakıta, bagajdan motora...
SUV sınıfında çıtayı epey yükselten KIA Sportage günümüz sürücülerinin beklentilerini şimdiden karşılamış gibi görünüyor. İddiasını ortaya koymaktan çekinmeyen Sportage detaylı ve özenli tasarımı ile göz dolduruyor. Bünyesinde önemli teknolojik yenilikler barındıran araç iyi yol tutuş hissi sağlıyor. Türkiye’de yaşayan sürücüler için çok sayıda alternatif sunan model her bütçeye hitap eden fiyat aralığı ile yüz güldürmeyi başarıyor.

Yeni bir platform üzerinde tasarlandığı her halinde belli olan KIA Sportage modelinin her şeyi orantılı. Şehir yolları için üretildiği belli olan dingil mesafesi, boyutu ve gövde oranı iyi bir sürüş deneyimi vadediyor. SUV tipi bir araçtan beklenen geniş bagaj hacmi ve baş mesafesi değerleri aracın artı yönlerini oluşturuyor. Herkese hitap eden yüz tasarımı sürücülerden tam not almış gibi görünüyor.
Aracın güçlü karakterini yansıtan iç tasarımı KIA Sportage modelinin iddiasını sürdürdüğünü kanıtlıyor. Yenilikçi teknolojilere odaklanan iç kısım dokunmatik bir ekran barındırıyor. Zarif hatlara sahip bu ekran sürüş deneyimini üst seviyeye çıkarmada iyi iş kotarıyor. 12,3 inçlik dokunmatik navigasyon ekranı yolu bulma konusunda sürücüye yardımcı oluyor. Yumuşak döşemeleri göz ardı edilemeyecek kadar rahat.
KIA Sportage aracının teknik özelliklerine aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.
Genel:

Performans:

Motor:

Boyut ve Kapasite:

KIA Sportage modelinin karma koşullarda yakıt tüketimi 100 km değeri  için ortalama 6 litre değerinde bulunuyor. KIA Sportage modeli araçların yakıt tüketim özellikleri aşağıdaki gibidir:

Türkiye’de 5 farklı donanım seçeneğiyle satışa sunulan KIA Sportage sürücülerin beğenisini kazanmışa benziyor. Mild hibrit – benzin yakıtıyla çalışan araç çok sayıda renk seçeneğine sahip. İki motor seçeneği ile görücüye çıkan aracın tüm versiyonları otomatik şanzıman bulunduruyor.
KIA Sportage sıfır KM fiyat listesi Nisan 2024 ayı itibarı ile şu şekildedir:

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 21 Mayıs 2024
İmsak 03:41
Güneş 05:19
Öğle 12:40
İkindi 16:30
Akşam 19:52
Yatsı 21:23
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı