2024 Skoda Kamiq fiyatı, özellikleri ve yakıt tüketimi

2024 Skoda Kamiq fiyatları belli oldu. Skoda Kamiq Elite 1.0, Premium 1.0, Elite 1.5, Premium 1.5 ve Monte Carlo 1.5 modellerinin fiyatları açıklandı. İşte Kamiq en uygun ve en pahalı modelleri...

GÜNDEM 28.04.2024, 14:10
2024 Skoda Kamiq fiyatı, özellikleri ve yakıt tüketimi
Kompakt tasarımı ile dikkat çeken ve SUV segmentinde yer alan bu model iddialı özellikleriyle biliniyor. Hem şehir içerisinde zorlu yollarda hem de şehir dışı yolculuklarda aktif olarak tercih edilebilir. Ya estetik tasarımını içtik eden ergonomik özellikleri, aracın daha kolay kullanılmasına yardımcı oluyor.
Geniş iç mekanının yanı sıra gelişmiş teknolojisi aracın güvenilir bir şekilde kullanılmasını sağlıyor. Keskin detayları olan ve kullanım esnasında sürücüleri kendisini güvende hissetmesine yardımcı olan Skoda Kamiq, genel özellikleri ile dikkat çekici bir otomobil.
Yapılan güvenlik testlerinden tam sonuç alan ve böylelikle bütün sürücülere güvenilir sürüş deneyimi yaşatabilen bu araç günümüzün en önemli modelleri arasında bulunuyor. Önemli olmasına sebep olan en değerli faktörlerden birisi ise Euro NCAP. Kapsamlı test sürüşlerinin önemli adresi olan veya güvenlik testleriyle bilinen Euro NCAP, Skoda Kamiq için tam puan verdi. Tam puan alınması aracın son derece güvenilir olduğunu gösterirken, bir yandan da sürücülerin kendisini güvende hissetmesi gerektiğinin altını çiziyor.
Aracın dijital sürüş asistanları ile hem park esnasında hem de aracı aktif kullanım esnasında destek alınabilmesi mümkün denilmesinin tasarım anlayışına sahip olmasını, sürücünün araca daha iyi odaklanmasını ve yoğun hakimiyetini korumasına destek oluyor. Üst düzey teknoloji kullanılarak hem telefonların şarj edilebilmesi hem dijital ekranların kullanılabilmesi hem de cihazın kolay yönetilebilmesi gibi özelliklere sahip.
Aracın motor özellikleri yeni nesil özelliklere sahip güçlendirilmiş motorları ve şanzıman özellikleri ile dikkat çeken ve fiyatlandırması performansına bağlı olarak belirlenen bu modelde en makul seviyeler göz önünde tutulur. Motor özellikleri 2 kategoriye ayrılırken, şanzıman özellikleri de 2 şekilde sunulmaktadır. Skoda Kamiq motor kapasitesi 1.0 TSI ve 1.5 TSI; şanzıman özellikleri ise 1.0 TSI DSG ve 1.5 TSI DSG şeklindedir.
Motor ve şanzıman özellikleri aracın sahip olduğu yakıt tüketim oranlarını büyük ölçüde etkilemektedir. Kullanıcıların aracı hangi şartlar altında kullandığı da yakıt tüketim miktarını belirleme noktasında önemli rol üstlenmiştir. Motor ve şanzıman tiplerinin yanı sıra tüketim özelliklerine bakıldığında tüketimin nasıl yapıldığı miktarın belirlenmesine destek olur. Örneğin uzun yolculuklarda tercih edilen bir şehir dışında kullanılan araçların yakıt miktarı daha düşük olacaktır.
Donanım özelliklerine bağlı olarak farklı sınıflara ayrılan Skoda Kamiq’in fiyatları Elite, Premium ve Monte Carlo donanıma göre değişiyor. Sürücüler tercih edecekleri donanıma ve donanımın alt özelliklerine bağlı olarak farklı fiyatlar ile karşılaşır. Örneğin premium donanım aynı şekilde 2 farklı kategoriye sahiptir. Şanzıman, motor ve diğer özellikler göz önünde bulundurularak belirlenen bu fiyatlar kullanıcıların araç için tercihlerine bağlı olarak değişebilir.
Ana fiyatların yanı sıra opsiyonel olarak sunulan donanım özellikleri de vardır. Ek donanım özellikleri tercih edildiği zaman farklı fiyatlandırmalar ile karşılaşılması normaldir. Skoda tarafından belirlenen ve 2024 model özel donanımlı 0 km araçlar için belirlenen Kamiq fiyatları şu şekildedir:

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 13 Mayıs 2024
İmsak 03:50
Güneş 05:25
Öğle 12:40
İkindi 16:28
Akşam 19:45
Yatsı 21:13
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı