ABD'de polise silahlı saldırı: 4 ölü

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletindeki bir eve arama yapmak için giden polis ekipleri silahlı saldırıya uğradı. Olay da 4 polis ölürken 4 polis ise yaralandı.

DÜNYA 30.04.2024, 07:55
1
ABD'de polise silahlı saldırı: 4 ölü
Olay ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde yaşandı.
Kuzey Carolina'da ev araması sırasında polis ekibine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 4 polis hayatını kaybederken, 4 polis de yaralandı.
Kuzey Carolina'nın Charlotte kentinde, akşam saatlerinde mahkeme kararıyla bir eve arama yapmaya giden polisler silahlı saldırıya uğradı. Charlotte Polis Şefi Johnny Jennings, olayla ilgili yaptığı açıklamada, bir suça karışan şüphelinin bulunduğu eve arama yapmak üzere girerken polislere tüfekle ateş açıldığını bildirdi. Jennings, polislerin de ateşe karşılık verdiğini anlattı.
Saldırıda 4 polisin hayatını kaybettiğini, 4'ünün yaralandığını ve bir yaralının durumunun ağır olduğunu belirten Jennings, şüphelinin de olay yerinde vurularak öldüğünü söyledi. Jennings, bu olayin Charlette tarihindeki en kötü olaylardan biri olduğunu ve soruşturmanın derinleştirilerek süreceğini kaydetti.
Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada ise ABD Başkanı Joe Biden'ın olayla ilgili olarak bilgilendirildiği ve Biden'ın gelişmeleri yakından takip ettiği ifade edildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 17 Mayıs 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:22
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:48
Yatsı 21:18
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı