Baykar firması işçilerine kar payı dağıttı! 18 maaş hesaplara geçiyor

Türkiye'nin insansız hava aracı üreticiliğinde önde gelen firmalarından olan Baykar, İşçilerine ortalama 18 maaşa denk gelen kar payı dağıttı

GÜNDEM 05.05.2024, 10:55
Baykar firması işçilerine kar payı dağıttı! 18 maaş hesaplara geçiyor
Türk savunma ve havacılık sanayisinin önde gelen firması olan Baykar, geçtiğimiz sene ihracat rekoru kırarak vergi rekortmeni olmuştu. Baykar, bu sene personellerine ortalama 18 maaşa karşılık gelen kar payı dağıtma kararı aldı.
İnsansız hava araçları alanında Türkiye ve Dünyada önde gelen firmaları arasında yer alan Baykar, son aldığı kararla birlikte dikkatleri üzerine çekti. Baykar, 6 yıldan uzun süredir şirkette çalışan veya 2 yılın üzerinde bir süredir birim sorumlusu olarak görev yapan personellerine kar payı dağıttı. Kar payının yaklaşık 18 maaş civarında olduğu belirtildi.
Baykar yönetimi söz konusu kararı personele bir mektup ile bildirdi. Altında Haluk Bayraktar ve Selçuk Bayraktar'ın isimlerinin bulunduğu mektupta şu ifadeler yer aldı: "Firmamızın kazancının bir kısmını, altı yılın üzerinde bu yolda emek vermiş veya birimlerimizde sorumlu olarak görev yapan, omuz omuza yol yürüdüğümüz siz kıymetli çalışma arkadaşlarımızla paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Her birinizle iftihar ediyor, emekleriniz ve kararlı duruşunuz için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sizlerle dava arkadaşı olmaktan onur duyuyoruz.
Yıllardır omuz omuza çalıştığımız müessesemizin sahibi ve emektarları sizlersiniz. İyi ki varsınız, iyi ki yol arkadaşımız olmuşsunuz… Birlikte daha nice başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyoruz. Desteğiniz, yol arkadaşlığınız için en kalbi duygularımızla selamlarımızı ve sevgilerimizi iletiyoruz."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Mayıs 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:21
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:49
Yatsı 21:19
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı