CHP'nin karavanına saldırı! Kılıçdaroğlu'nun afişi parçalandı

CHP Esenler İlçe Başkanlığı'na ait karavanda bulunan 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iki fotoğrafı, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce söküldü.

ASAYİŞ 08.03.2023, 23:00
2
CHP'nin karavanına saldırı! Kılıçdaroğlu'nun afişi parçalandı
Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanmıştı. Kılıçdaroğlu, pek çok parti ve sivil toplum kuruluşundan aldığı destekle seçim yarışında iddialı bir aday konumunda.
Ancak, seçim döneminin başlamasıyla birlikte Kılıçdaroğlu'na yönelik provokasyon girişimleri de arttı. Kocaeli Barış Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Esenler ilçesinde bulunan ve CHP Esenler İlçe Başkanlığına ait olan seçim karavanının üstündeki resminin söküldüğü görüldü. Kimliği belirsiz kişiler tarafından gerçekleştirildiği düşünülen bu eylem, seçim dönemi boyunca yaşanabilecek gerginlikler konusunda endişeleri arttırdı.
Kılıçdaroğlu, seçim kampanyası sırasında sık sık halkın içinde yer alarak vatandaşlarla bir araya geliyor ve projelerini anlatıyor. Ancak, bu gibi provokasyonların artması seçim yarışının güvenliği konusunda endişelere neden oluyor.
Kılıçdaroğlu'nun adaylığı, Türkiye'deki siyasi atmosferin değişimine işaret ediyor. Ancak, seçim kampanyası boyunca yaşanabilecek gerginliklerin önüne geçebilmek için güvenliği arttırmak ve provokasyonlara karşı önlem almak gerekiyor.
Sonuç olarak, Türkiye'deki siyasi atmosferin giderek gerginleştiği bir dönemde, herhangi bir adayın provokasyonlara maruz kalması kabul edilemez bir durum. Seçim sürecinin güvenliği için gerekli önlemlerin alınması ve adaylara yönelik herhangi bir saldırının engellenmesi önem taşıyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:41
İkindi 16:27
Akşam 19:36
Yatsı 21:01
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı