Eski AKP'li ateş püskürdü: "Elinde Kur'an ile geziyordu yalanmış!"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Giresun'da bir ailenin evine konuk oldu. Eskiden AKP'ye oy verdiğini dile getiren aile fertleri bir daha bu partiye oy vermeyeceklerini söyledi.

SİYASET 06.09.2022, 22:45
2
Eski AKP'li ateş püskürdü:
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin haftalık grup toplantısı için gittiği Giresun'da fındık üreticilerini ziyaret etti vatandaş ile bir araya geldi.
Kılıçdaroğlu ardından kendisini çaya davet eden Nimet Aydın ve İsmet Aydın çiftinin evine konuk oldu.
Eskiden AKP'ye oy verdiğini dile getiren İsmet Aydın isimli vatandaş hükumetin politikalarında çok sayıda yanlış yapması nedeni ile bundan duyduğu rahatsızlığı Kılıçdaroğlu'na anlattı.Aydın, "Ben, AK Parti’ye tapıyordum herhalde. Bunlar ilah gibi olmuş, insanlara yüksekten bakıyorlar. Hiçbirine derdimi anlatamadım." dedi
İsmet Aydın, Kılıçdaroğlu'na; “Ben, bu adamdan niye etkilendim? Hepimiz Müslümanız, elinde Kuran’la geziyordu; Allah, peygamber diye etkileniyorduk. Yalanmış bu. " dedi.
Aydın AKP hükumetinin bu politikaları ile vatandaşın gözünü boyadığını bu nedenle de her seçimi kazandığını söyleyerek,"herkesi kötüle kötüle, böyle siyaset yapa yapa bizim gözümüzü bürümüşler. Biz de kanmışız bunlara, sadece ceplerini doldurmuşlar” fadelerini kullandı

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:08
Güneş 05:38
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:57
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı