Son Dakika

Hull City'de işler kötü! Şota istifa etti, Acun Ilıcalı kabul etmedi

İngiltere Championship'te geride kalan 11 haftada sadece 3 galibiyet alabilen ve 11 puanla 20. sırada yer bulan Hull City'de işler yolunda gitmiyor.

SPOR 18.09.2022, 18:25
1
Hull City'de işler kötü! Şota istifa etti, Acun Ilıcalı kabul etmedi
İngiltere Championship'te mücadele eden ve sezon başında hedefini Premier Lig play-off'u olarak belirleyen Hull City'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktörlüğünü Şota Arveladze'nin yaptığı İngiliz kulübünün sahibi Acun Ilıcalı'nın nasıl bir karar vereceği merak edilirken, flaş bir haber gündeme geldi.

Hull City'nin ligin 11. haftasında deplasmanda Swansea City'e 3-0 kaybettiği maçın ardından teknik direktör Shota Arveladze'nin kulüp sahibi Acun Ilıcalı'ya istifasını sunduğu öne sürüldü.

Hull Live'da yer alan habere göre; Şota Arveladze ve Acun Ilıcalı, Swansea maçının hemen ardından bir görüşme yaptı. Bu görüşmede Ilıcalı'nın istifa eden Gürcü çalıştırıcının kararını veto ettiği ve kendisine bir şans daha vereceği ifade edildi. Taraftarların ise bu kararı desteklemediği belirtildi.

Hull City'nin bir sonraki maçı olan Luton Town karşılaşmasında da yedek kulübesinde Shota Arveladze'nin beklendiği fakat kötü bir sonuçta Gürcü teknik adamın işine son verileceği ifade edildi.
Bu sezon oynanan 11 maçta sadece 3 galibiyet alabilen Hull City, 11 puanla 20. sırada yer alıyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 04:08
Güneş 05:38
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:57
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı