Karamollaoğlu'ndan Gaziantep'teki kazada hayatını kaybedenler için taziye

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gaziantep'te beton mikserinin minibüse çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 9 vatandaşımız için taziye mesajı yayımladı.

GÜNDEM 06.05.2024, 19:00
2
Karamollaoğlu'ndan Gaziantep'teki kazada hayatını kaybedenler için taziye
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gaziantep'te beton mikserinin minibüse çarpması sonucu 9 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 10 vatandaşımızın yaralandığı kazaya dair taziye ve geçmiş olsun mesajı yayımladı.
Sosyal medya hesabından konuya dair paylaşımında Karamollaoğlu, şu ifadeleri kullandı:

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde meydana gelen kaza sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ailelerine başsağlığı ve sabır; yaralı vatandaşlarımıza şifa diliyorum. Allah, milletimizi tüm kazalardan emin eylesin.
— Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) May 6, 2024


"Gaziantep'in İslahiye ilçesinde meydana gelen kaza sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ailelerine başsağlığı ve sabır; yaralı vatandaşlarımıza şifa diliyorum. Allah, milletimizi tüm kazalardan emin eylesin."
Gaziantep'in İslahiye ilçesinde meydana gelen kaza sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ailelerine başsağlığı ve sabır; yaralı vatandaşlarımıza şifa diliyorum. Allah, milletimizi tüm kazalardan emin eylesin. pushfn('ads'); — Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) May 6, 2024

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Mayıs 2024
İmsak 03:43
Güneş 05:21
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:50
Yatsı 21:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı