Meteoroloji uyardı: Doğu'da ve Hatay'da sel tehlikesi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen bilgilere göre, bu akşam saatlerinden itibaren yurdun doğu kesimlerinde ve Hatay'da yerel olarak kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

AİLE 05.05.2024, 16:40
1
Meteoroloji uyardı: Doğu'da ve Hatay'da sel tehlikesi!
Dikkat! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son bilgilere göre, bu akşam saatlerinden itibaren Doğu Anadolu Bölgesi'nin birçok ilinde ve Hatay'da kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bu akşam saatlerinden itibaren Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Bingöl, Muş, Bitlis, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Şırnak, Hakkari ve Van'ın güneyinde yerel olarak kuvvetli ve gök gürültülü sağanak görüleceği tahmin ediliyor.
Yağışların Doğu Anadolu'nun kuzeyinin 2 bin metre üzeri yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı öngörülüyor.
Hatay'da ise bu gece saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Yağışın akşam saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olacağının aktarıldığı açıklamada, Kuvvetli yağışlarla sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Mayıs 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:21
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:49
Yatsı 21:19
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı