SAADET PARTİLİ ÖKSÜZ  TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR ETTİ

Saadet Partisi ilçe teşkilatı teşekkür mahiyetinde bir araya geldi.

YEREL HABERLER 08.04.2024, 14:51 08.04.2024, 12:59
8
SAADET PARTİLİ ÖKSÜZ  TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR ETTİ

Saadet Partisi ilçe teşkilatı teşekkür mahiyetinde bir araya geldi. Özverili çalışmalardan dolayı ilçe teşkilatına teşekkürlerini sunan Öksüz konuşmasında devamla “  31 Mart Belediye Seçimlerinden sonra teşekkür mahiyetinde  Belediye Başkan Adayımız Recep Baysal , ana kadro, gençlik kollarımız, kadın kollarımız , belediye meclis üyelerimiz ve dervişli ailesinin değerli temsilcilerin katılımı ile açık alanda Payas sahilimizde teravih namazından sonra bir araya gelmiş bulunuyoruz. Herkese seçimler boyunca iyiliğin ve güzelliğin hakim olması için özverili çalışmalarından dolayı partim ve şahsım adına teşekkürlerimizi sunarız. 

Bu vesile ile seçim değerlendirmesi yapmak gerekirse  şunları belirtmek istiyorum. İki ilke beni rahatlatıyor. Nasılsanız öyle idare olunursunuz. Bir millet kendini düzeltmedikçe Allah o toplumu düzeltecek değildir. 

Hak ve batıl mücadelesi devam ediyor. Bizler bu şiarla çalışmalara devam edeceğiz. Milli Görüş davasının bizlere ihtiyacı yok. Ama bizim bu davaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Allah huzurun, mutluluğun ve dağıt dağıt bitmeyen hazinelerin olduğu bu davadan ayağımızı kaydırmasın. 

Aziz Payas halkımız başta olmak üzere, Hatay’ımıza , ülkemize ve İslam alemine milli görüşü en kısa zamanda  nasip etsin inşaALLAH. Amin.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:10
Güneş 05:40
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:56
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı