YAPAR: ŞİMDİ ANTAKYA İÇİN HİZMET VAKTİ

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar kentte bozuk yolların asfalt çalışmalarının yapılması talimatını vererek görevine hızlı başladı.

YEREL HABERLER 08.04.2024, 19:01
14
YAPAR: ŞİMDİ ANTAKYA İÇİN HİZMET VAKTİ

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar kentte bozuk yolların asfalt çalışmalarının yapılması talimatını vererek görevine hızlı başladı.

Depremle yıkılan kenti inşa ve ihya etmek üzere tam mutabakat ile göreve seçilen Başkan Yapar, vatandaşların isteklerinin her daim ön planda tutulacağı yeni dönemde başlattığı çalışmalara asfalt hamlesini de ekledi. Park bahçeler, çok amaçlı salonlardan sonra asfalt çalışmasıyla da takdir toplayan Başkan Yapar, yeni dönemin ilk günlerinde vatandaşlardan tam not aldı.

HALKIMIZIN YANINDAYIZ DEDİK, NE DEDİYSEK YAPACAĞIZ

Başkan Yapar, 90 günlük seçim sürecinde 95 mahallede vatandaşlara verdikleri sözlerin kendileri için senet olduğunu belirtti. O dönemde halkın yanında olacaklarına söz verdiğinin altını çizen Başkan Yapar,  “Yeni dönemde geçmişten kalan işleri tamamlamak hem de halkımıza söz verdiğimiz icraatlarımızı, çalışmalarımızı ve projelerimizi hayata geçirmek adına bir gayretin içinde olacağız. Allah nasip ederse aldığımız bayrağı daha yukarılara taşıyabilmek, çıkarabilmek bizim hedefimiz. Şehrimize hizmet etmek bizim için büyük bir onur, büyük bir gururdur. Seçim döneminde halkımızla paylaştığımız projeleri hem de bu şehirde yaşayan bütün kesimlerin bizden beklentilerini karşılamak durumundayız. Böyle bir görevimiz var. Böyle bir sorumluluğumuz var. Böyle bir zorunluluğumuz var. Allah mahcup etmesin inşallah bu dönemde güzel işlere beraber imza atacağız” ifadelerini kullandı.

ÇALIŞMALAR VATANDAŞLARDAN TAM NOT ALDI

Başkan Yapar’ın asfalt çalışması vatandaşlardan tam not aldı. Kentin ihtiyaç olan tüm bölgelerinde asfalt çalışmasının devam edeceğini belirten Başkan Yapar’ın verdiği sözleri tutacaklarına tam inandıklarını kaydeden vatandaşlar, asfalt hizmetinin bir an önce kendi mahallelerine gelmesini de talep ettiler. Çalışmalara destek olan yöre halkı da yolların modern hale getirilmesi için çalışma başlatan Başkan Yapar’a ve tüm personellere teşekkürlerini sundular.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:10
Güneş 05:40
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:56
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı