Abdurrahman Dilipak'tan AKP'ye yakın baroya tepki: Sahi bize ne oldu?

Abdurrahman Dilipak, AKP'ye yakın İstanbul 2 Nolu Barosuna sert eleştirilerde bulundu. Kendisiyle temasa geçilmediğini söyleyen Abdurrahman Dilipak, “Şimdi bizim baromuz var diyeceğim ama...” dedi.

GÜNDEM 17.10.2022, 11:25
Abdurrahman Dilipak'tan AKP'ye yakın baroya tepki: Sahi bize ne oldu?
Gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak, İstanbul 2 Nolu Barosu seçimlerine yönelik sitemkâr ifadeler kullandı. AK Parti’nin getirdiği çoklu baro sistemi sonrası kurulan İstanbul 2 Nolu Barosu da ikinci genel kurulunu dün gerçekleştirdi. 
Abdurrahman Dilipak, yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 22- 23 Ekim tarihlerine ertelenen İstanbul Barosu seçimleri öncesinde İstanbul 2 Nolu Barosu’nun dünkü genel kurul toplantısına tepki gösterdi.

Abdurrahman Dilipak, sosyal medya platformu Twitter hesabından “İlginç, baro seçimlerinde ben hep bizimkileri desteklerdim ve seçim öncesi hep beraber olurdu. Şimdi bizim baromuz var diyeceğim ama, Baro öncesi ve sonrası bir temas yok. Ben AK Parti içindeki FETÖ'nün zihniyet ikizi AKP'lilerle davalıyım. Sahi bize ne oldu..” dedi.

“Bir zamanlar baromuz yoktu ama avukatlarımız vardı. Şimdi Baro(muz) var, avukatlarımız nerede mi diyeceğiz.” diyen Abdurrahman Dilipak, “At buldum meydan yok, meydan buldum at yok. Siyasetin gölgesinde bir çok şey gözden kayboluyor malesef.. Media ve STKlarımız da öyle değil mi..” ifadelerini paylaştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı