Abdurrahman Dilipak’tan Erdoğan’ın sözü üzerinden manalı gönderme

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında çarpıcı değerlendirmelerde bulunarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Dünya 5’ten büyüktür” sözü üzerinden göndermede bulundu.

GÜNDEM 02.08.2021, 09:25
19
Abdurrahman Dilipak’tan Erdoğan’ın sözü üzerinden manalı gönderme
Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü, “Türkiye oltayı yutan balık mı?” başlıklı yazısında, “Batılıların gözünde Türkiye ve Türkler Antichrist’tir. Yani Deccalin çocuklarıdır. Ancak darbeciler, işbirlikçiler “onların çocukları”dır. Bunları Media’da, Siyaset, Bürokrasi, Akademi, Sivil toplum ve sermaye çevrelerinde bol miktarda görebilirsiniz.” dedi.
Batının gerçek rakibinin Hind ve Çin olmadığını ifade eden Abdurrahman Dilipak, “Türkiye’nin tarihi misyonu dolayısı ile merkezinde yer aldığı İslam dünyasıdır. Bugün, İstanbul Sözleşmesi, Lanzarotte, CEDAW gibi sözleşmelerle prangalanmaya çalışılan ülkemiz, İslam dünyası için bir rol model olarak sunulmak üzere, ciddi bir sekülerleşme operasyonuna tabii tutulmaktadır. Aynı sebeplerle COVID konusunda da merkeze alınmış bir hedef ülke konumundayız.” diye yazdı.
“Türkiye “oltayı yutan balık” olmadığını ispatlamak için çevresinde örülen prangalardan, batının yalanlarından, komplolarından yakasını kurtarması gerekir.” diyen Dilipak, yazısını şöyle bitirdi:
“Dünya 5’ten büyüktür” diye çıktığımız yolculuk, Satanist, Pedofilik, “GreatReset çetesi”nin “Truva atı” DSÖ’nün yalanlarının “savunucusu” olmakla sonuçlanmamalı.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı